Topul bancilor dupa reteaua de ATM-uri si POS-uri

22 martie 2011

Studiul de piata "Topul bancilor dupa reteaua de ATM-uri si POS-uri" aduce in prim-plan amanunte privind numarul de ATM-uri si POS-uri din portofoliul 16 banci autohtone (BCR, BRD, Raiffeisen Bank, CEC Bank, Banca Transilvania, Bancpost, UniCredit Tiriac Bank, Alpha Bank, Credit Europe Bank, Garanti Bank, OTP Bank, Intesa Sanpaolo Bank, Millennium Bank, Libra Bank, RBS Romania si Bank of Cyprus).

Cercetarea de fata contine, in cele 2 pagini A4 format pdf. structurate si machetate intr-o forma accesibila si agreabila, o analiza privind retelele de ATM-uri si POS-uri ale institutiilor de credit amintite si topurile bancilor in functie de numarul terminalelor detinute.

* Evolutia numarului de ATM-uri
* Planurile de dezvoltare a numarului de ATM-uri pentru 2011
* Evolutia numarului de POS-uri
* Planurile de dezvoltare a numarului de POS-uri pentru 2011

Studiul de piata "Topul bancilor dupa reteaua de ATM-uri si POS-uri" valoreaza 10 EURO + TVA.

Achitarea acestui produs va fi realizata prin portalul de plati securizat Mobilpay. Pentru realizarea efectiva a platii (posibila prin transmiterea unui SMS in retelele Vodafone sau Cosmote), va rugam sa accesati butonul Mobilpay, disponibil mai jos. De asemenea, contravaloarea celor 10 EURO se poate achita si prin transfer bancar, caz in care va rugam sa transmiteti o solicitare pentru emiterea unei facturi proforme la adresa de e-mail cornel.dinu @ bankingnews.ro.

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro