Topul bancilor cu cele mai bune produse si servicii

Topul bancilor cu cele mai bune produse si servicii

Credite ieftine, dobanzi mari la economii, consilieri amabili, servicii ireprosabile, sedii la coltul strazii… Asa arata banca cu cele mai bune produse si servicii? In Cafeneaua Bancara s-a desfasurat un sondaj de opinie prin care vizitatorii site-ului au optat pentru una dintre cele 25 de institutii de credit ce ofera produse si servicii financiar-bancare destinate

Credite ieftine, dobanzi mari la economii, consilieri amabili, servicii ireprosabile, sedii la coltul strazii… Asa arata banca cu cele mai bune produse si servicii? In Cafeneaua Bancara s-a desfasurat un sondaj de opinie prin care vizitatorii site-ului au optat pentru una dintre cele 25 de institutii de credit ce ofera produse si servicii financiar-bancare destinate populatiei. Pe baza rezultatelor studiului va prezentam un top al bancilor in functie de optiunile… celor aproape 2.700 de votanti.

Opinia general general valabila este ca cel mai bun produs sau serviciu bancar este cel care ti se potriveste cel mai bine. Tocmai de aceea se poate spune ca sondajul releva gradul de satisfacere a nevoilor celor care au votat de catre banca aleasa. Ca si in cazul clasamentului dupa active si cota de piata, BCR ocupa primul loc in ierarhia bancilor cu cele mai bune produse si servicii. Situatia nu este identica in cazul BRD, care trebuie sa se multumeasca cu pozitia a treia, locul secund fiind ocupat de Banca Transilvania. Bancile de pe podium au reusit sa stranga in total peste 50% dintre voturi. 

Pozitie
Banca
Procent
1
BCR
24%
2
Banca Transilvania
19%
3
BRD
10%
4
Alpha Bank
5%
5
Raiffeisen Bank
4%
6-12
ABN Amro
3%

Bancpost

3%

HVB Tiriac
3%

Finansbank
3%

ING Bank
3%

Romexterra Bank
3%

Volksbank
3%
13-18
Banca Carpatica
2%

CEC
2%

Piraeus Bank
2%

OTP Bank
2%

ProCredit Bank
2%

UniCredit
2%
19-23
Banca Romaneasca
1%

Citibank
1%

Emporiki Bank
1%

CR Firenze
1%

RIB
1%
24-25
Egnatia Bank

Leumi Bank

– la sondaj au participat 2692 de vizitatori ai site-ului www.cafeneauabancara.ro

Tu ce parere ai?

Tocmai pentru a nu exista dubii asupra veridicitatii acestor rezultate, supunem dezbaterii in Cafeneaua Bancara un subiect cu aceeasi tema: Unde gasesti cele mai bune produse si servicii bancare? Etichetarea unei banci ca “cea mai buna” deschide polemica, iar parerile pro si contra incep sa apara. Si cum clasamentele atrag, bancile sunt ierarhizate si primesc note, in functie de diferite criterii – calitatea serviciilor, a produselor, relatia cu clientii etc. Acceseaza linkul si spune-ti parerea.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos