Topul bancilor ce iti ofera depozit pe 24 de luni

Topul bancilor ce iti ofera depozit pe 24 de luni

Siguranta financiara a zilei de maine a inceput sa devina pentru romani un lux, in conditiile in care economia locala a ramas impotmolita intr-o criza care a inceput acum mai bine de doi ani. Adica, romanii dornici sa  puna "un ban de-o parte" nu prea mai au ce pune, iar bancherii au sesizat acest lucru.

Siguranta financiara a zilei de maine a inceput sa devina pentru romani un lux, in conditiile in care economia locala a ramas impotmolita intr-o criza care a inceput acum mai bine de doi ani. Adica, romanii dornici sa  puna "un ban de-o parte" nu prea mai au ce pune, iar bancherii au sesizat acest lucru. Daca cauti sa-ti depui banii la banca pentru ceva ani, cam doi, nu prea ai de ales decat sa mergi la bancile mici, potrivit Ziare.com.

 

Potrivit acestora, pentru o suma de 1.000 lei, in cazul unui depozit la termen cu dobanda platibila la scadenta, pe o perioada de 24 de luni, cea mai buna oferta vine de la Banca Carpatica. Dobanda este de 7%, ceea ce inseamna ca la finele celor doi ani, in conditiile date, veti mai avea in cont inca 140 de lei. Pentru a constitui un astfel de depozit veti avea nevoie de o suma minima de 50 de lei. Comisionul de retragere in numerar este de 0,4% sau 0% la scadenta pentru depozitele pe o perioada mai mare sau egala cu 3 luni.

In cazul ProCredit Bank, bonificatia maxima este de 6,75%, ceea ce inseamna ca in cei doi ani de economisire pentru suma de 1.000 de lei veti avea pusi deoparte 135 de lei in plus.

BRD este singura banca mare din cele patru care au si aceasta oferta inclusa in portofoliu. Insa in cazul ei dobanda este mult mai mica decat la ProCredit Bank, cu mai bine de 2 puncte procentuale, adica 4,65%.Castigul brut pe care vi-l aduce un depozit in cadrul BRD este de 93 de lei.

Oferta cu cea mai mica dobanda vine din partea OTP Bank, unde bonificatia este egala cu cea pe care o practica bancile la depozitele in valuta, adica 3,25%. Economisirea la aceasta banca va va aduce un plus brut de 65 de lei.

Si la depozitele in euro tot Carpatica vine pe piata cu cea mai buna oferta. Dobanda este mai mult decat generoasa in cazul in care calculam acelasi tip de depozit, dar cu o valoare de 1.000 de euro, de aceasta data. Bonificatia de 4% va aduce in cont o suma de 80 de euro.
 

 

Citeste pe Ziare.com

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos