TOP 5: Cele mai bune dobanzi la un produs de economisire pentru copii

TOP 5: Cele mai bune dobanzi la un produs de economisire pentru copii

Depozitele bancare pentru copii se bucura de avantaje din partea bancilor: de la scutirea de la plata a unor comisioane, pana la dobanzi avantajoase fata de cele existente in piata si chiar premii de fidelizare a clientilor, chiar consulatii medicale gratuite. De regula, aceste produse de economisire au costuri reduse, operatiunile nefiind taxate, cum sunt

Depozitele bancare pentru copii se bucura de avantaje din partea bancilor: de la scutirea de la plata a unor comisioane, pana la dobanzi avantajoase fata de cele existente in piata si chiar premii de fidelizare a clientilor, chiar consulatii medicale gratuite. De regula, aceste produse de economisire au costuri reduse, operatiunile nefiind taxate, cum sunt deschiderea contului, depunerile sau incasarile. Unele produse expira la implinirea vârstei de 14 ani si se prelungesc automat pâna la 18 ani prin planuri similare de economisire.

Ca si anul trecut, pe primul loc se situeaza produsul celor de la Raiffeisen Bank, doar ca acesta si-a redus dobanda de la 7,5% la 7%. Iata topul:

I

La Raiffeisen Bank, pentru depozitul "Crestem impreuna" dobanda este de 7%, cu o suma minima necesara de 150 de lei. In schimb, pentru un cont in euro, bonificatia este de 3,50%, iar suma minima de 200 de euro. Potrivit bancii, rata dobanzii este fixa pe perioade de cate 1 an pentru planul de economii in lei.

I

Piraeus Bank – Bonificatiile sunt de 7% pentru lei, 3,25% pentru euro si 2,85% pentru dolari.

II

"Kid Cont" este produsul celor de la Banca Transilvania si se adreseaza parintilor care au un copil cu varsta intre o zi si 17 ani. Economisirea se face pe o perioada de minim un an si maxim 17 ani, in functie de varsta minorului. Daca vreti sa economisiti in lei, dobanda este de 6,75%, daca vreti in euro – 3,25%, iar pentru dolari produsul are o rata de 2,25% pe an.

III

Alpha Bank ofera depozitul "Alpha Dreams" la dobanzi de 5,75% pentru lei, 2,25% pentru depozitele in euro si 2% pentru cele in dolari, pana la implinirea varstei de 14 ani.
 

IV

La deschiderea contului de economii AtuStart, BRD ii da copilul tau 20 lei sau 5 euro/dolari. Rata dobanzii la AtuStart este de 5,25%, in timp ce capitalizarea contului se face trimestrial. Dobanda se calculeaza de doua ori pe luna, la date fixe: 1 si 15 ale lunii. Oferta este valabila numai pentru copiii care au pana in 14 ani.

V

Junior" este produsul oferit  de Volksbank si vine cu o dobanda de 4% pentru depozitele in lei si de 2% pentru cele in euro, pana la varsta de 14 ani.

 

 

Ce trebuie sa sti

Depozitele bancare au un risc investitional mic, iar cele sub 100.000 euro detinute de persoanele fizice, IMM si microintreprinderile sunt considerate cu risc 0, deoarece sunt garantate pana la acest plafon de Fondul de Garantare al Depozitelor in Sistemul Bancar.

 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos