Toate bancile au clauze abuzive

Toate bancile au clauze abuzive

Modificarea dobanzii fara anuntarea clientului, comisioane suplimentare in afara de cele trecute initial in contract sau publicitatea inselatoare sunt doar cateva motive pentru care romanii ajung sa dea in judecata bancile pentru clauze abuzive. Presedintele Autoritatii pentru Protectia Consumatorilor, Constantin Cerbulescu, sustine ca toate bancile din Romania au clauze abuzive in contractele de credit si

Modificarea dobanzii fara anuntarea clientului, comisioane suplimentare in afara de cele trecute initial in contract sau publicitatea inselatoare sunt doar cateva motive pentru care romanii ajung sa dea in judecata bancile pentru clauze abuzive. Presedintele Autoritatii pentru Protectia Consumatorilor, Constantin Cerbulescu, sustine ca toate bancile din Romania au clauze abuzive in contractele de credit si ca orice instanta judecatoreasca le va anula daca dati in judecata banca. “Dintre bancile din Romania, 99,99% au clauze abuzive in contractele de credit cu populatia. Din toate procesele pe care le avem nu am pierdut niciunul pana acum si nici nu vom pierde. Odata pronuntata instanta, banca a fost obligata sa restituie sumele pe care le-a obtinut de la client prin aceste clauze abuzive ”, a precizat pentru www.incont.ro presedintele ANPC.
 
Legea privind comisioanele de rambursare anticipata a ajuns pe masa Guvernului!

Vesti bune pentru cei care au un credit bancar! In sedinta guvern de astazi, ministrii ar putea aproba proiectul de ordonanta, prin care comisioanele de rambursare anticipata cerute de banci la returnarea creditelor vor fi reduse la maximum 1%!  Constantin Cerbulescu, presedintele ANPC, a declarat pentru www.incont.ro ca proiectul de ordonanta este gata si va fi pe masa Guvernului, iar in cazul in care ministrii vor fi prea ocupati cu alte reglementari, mai mult ca sigur ca saptamana viitoare va fi aprobat! Alte detalii pe www.incont.ro.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos