Toamna a venit cu noi promotii la Banca Comerciala Carpatica

Toamna a venit cu noi promotii la Banca Comerciala Carpatica

Banca Comerciala Carpatica a lansat o noua promotie pentru creditele ipotecare adresate persoanelor fizice. Clientii care solicita un credit cu ipoteca, in lei, pentru achizitia de locuinte sau pentru refinantare, pana la data de 31 decembrie 2012, beneficiaza de dobanda promotionala fixa de 8,75% in primul an de creditare. Costurile sunt scazute, aceste credite nu

Banca Comerciala Carpatica a lansat o noua promotie pentru creditele ipotecare adresate persoanelor fizice. Clientii care solicita un credit cu ipoteca, in lei, pentru achizitia de locuinte sau pentru refinantare, pana la data de 31 decembrie 2012, beneficiaza de dobanda promotionala fixa de 8,75% in primul an de creditare.
Costurile sunt scazute, aceste credite nu au atasate comisioane, iar dupa primul an de creditare dobanzile sunt avantajoase: ROBOR la 6 luni + marja fixa de 4,28% pentru OneSmart, ROBOR la 6 luni + marja fixa de 4,70% pentru creditul Prosper si ROBOR la 6 luni + marja fixa de 3,83% pentru un credit Casa 9.

« Respectand politica de repozitionare a bancii, suntem acolo unde este nevoie de noi si lansam acum aceasta campanie care vine in sprijinul clientilor nostri. Incurajam astfel creditarea in moneda nationala, oferind protectie fata de riscul valutar si costuri foarte bune pentru creditele aflate in promotie.» spune Georgiana Coandă, Director Executiv Retea Retail.

Prezenta campanie se aplica doar clientilor care nu beneficiaza de alte promotii/ reduceri/ discount-uri aferente creditelor OneSmart si creditele de nevoi personale fara ipoteca oferite de banca in baza unor conventii/ campanii separate. Clientii vor avea posibilitatea sa aleaga care campanie/promotie sa fie aplicabila solicitarii de credit.

Mai multe detalii despre promotie se pot consulta pe www.carpatica.ro, la sectiunea Persoane Fizice > Credite.
 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos