Titlurile BRD au atins un maxim istoric

Statutul oficial de piata din UE a pus companiile romanesti listate si pe ecranele celor mai scrupulosi investitori. Actiunile BRD – Groupe Societe Generale, cea mai mare banca listata pe Bursa de la Bucuresti, au atins vineri un maxim istoric de 20,7 lei/actiune, moment asteptat aproape un an de investitorii neinspirati care au cumparat actiuni

Statutul oficial de piata din UE a pus companiile romanesti listate si pe ecranele celor mai scrupulosi investitori. Actiunile BRD – Groupe Societe Generale, cea mai mare banca listata pe Bursa de la Bucuresti, au atins vineri un maxim istoric de 20,7 lei/actiune, moment asteptat aproape un an de investitorii neinspirati care au cumparat actiuni BRD la maximul anterior, de 20 lei/actiune din februarie 2006.

Capitalizarea bursiera a BRD a trecut saptamana trecuta pentru prima data de pragul de 4 miliarde de euro si a ajuns la 4,2 miliarde de euro, in crestere cu circa 450 de milioane de euro de la inceputul anului.

BRD a contribuit astfel la majorarea de peste 2 miliarde de euro a capitalizarii bursiere in cele trei sedinte de tranzactionare de la Bursa de la Bucuresti de pana acum.

 

Sursa: www.zf.ro

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos