Tiriac Leasing si-a sporit finantarile cu 32% anul trecut, pana la 220 milioane euro

Tiriac Leasing si-a sporit finantarile cu 32% anul trecut, pana la 220 milioane euro

Tiriac Leasing, parte a grupului Tiriac Holdings, a afisat o valoare a bunurilor finantate de 220 milioane euro in 2007,in crestere cu 31,7% fata de 2006, ca efect al avansului pietei de leasing si al numarului de contracte incheiate, a declarat directorul general al firmei, Adrian Alexe. Tiriac Leasing a finantat bunuri in valoare de 167

Tiriac Leasing, parte a grupului Tiriac Holdings, a afisat o valoare a bunurilor finantate de 220 milioane euro in 2007,in crestere cu 31,7% fata de 2006, ca efect al avansului pietei de leasing si al numarului de contracte incheiate, a declarat directorul general al firmei, Adrian Alexe.

Tiriac Leasing a finantat bunuri in valoare de 167 milioane euro in 2006.
"Pentru 2008 estimam o valoare a bunurilor finantate prin leasing de 330 milioane euro", a precizat Alexe.

In structura portofoliului, segmentul de autovehicule (autoturisme, vehicule comerciale) are o pondere de 90%, iar echipamentele reprezinta restul de 10%.

Din acest an,Tiriac Leasing si-a propus sa intre pe segmentul de leasing imobiliar. Compania, care are un capital social de 10 milioane lei, avea la sfarsitul anului trecut o cota de piata de 5,9%.

Tiriac Leasing ofera finantare in sistem leasing financiar intern si leasing operational pentru autovehicule – de la autourisme la flote comerciale – si pentru echipamente.
NewsIn

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos