Tiparul cumparatorului de locuinte:are 30-45 de ani si spera la un venit mai mare

Tiparul cumparatorului de locuinte:are 30-45 de ani si spera la un venit mai mare

Cererea ridicata de locuinte provine in principal din partea persoanelor in varsta de 30-45 ani si este generata in principal de cresterea veniturilor, combinata cu conditii favorabile si dobanzi avantajoase pentru creditele ipotecare si imobiliare, sustin consultantii companiei CB Richard Ellis. Potrivit companiei imobiliare, multi dintre cumparatori prefera achizitionarea de apartamente cu doua-trei camere, cu

Cererea ridicata de locuinte provine in principal din partea persoanelor in varsta de 30-45 ani si este generata in principal de cresterea veniturilor, combinata cu conditii favorabile si dobanzi avantajoase pentru creditele ipotecare si imobiliare, sustin consultantii companiei CB Richard Ellis. Potrivit companiei imobiliare, multi dintre cumparatori prefera achizitionarea de apartamente cu doua-trei camere, cu suprafete intre 60-90 mp, situate in zonele secundare dens populate ale orasului, cu acces la transportul public. Mai mult, cumparatorii aleg proprietati rezidentiale chiar inainte de inceperea lucrarilor de constructie sau in fazele incipiente ale proiectului.

"In prezent pe piata spatiilor rezidentiale se inregistreaza o crestere a cererii pentru toate tipurile de locuinte. Cererea provine in principal din partea persoanelor in varsta de 30-45 ani, care detin in prezent apartamente in blocuri vechi, avand acces la creditele ipotecare", spun analistii de la CB Richard Ellis.

Consultantii imobiliari sunt de parere ca pe segmentul persoanelor cu venituri medii-ridicate, majoritatea locuintelor sunt achizitionate pentru uzul cumparatorilor, dar in ultimele 12 luni a crescut si numarul tranzactiilor efectuate de fondurile de investitii si fonduri speculative. In prezent, piata inchirierilor este dominata aproape exclusiv de cetatenii straini, care prefera sa inchirieze apartamente de mici dimensiuni, pentru contracte de inchiriere cu perioade de pana la un an sau vile mari, pentru contracte pe perioade mai lungi de timp.

CB Richard Ellis isi are sediul central in Los Angeles si este unul din liderii de pe piata imobiliara internationala. Cu aproximativ 14.000 de angajati, compania ofera servicii proprietarilor, investitorilor si chiriasilor prin cele peste 250 de birouri din 48 de tari.

Sursa: NewsIn

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos