The Banker desemneaza RBI Banca anului in Europa Centrala si de Est si Austria

The Banker desemneaza RBI Banca anului in Europa Centrala si de Est si Austria

 Este pentru a patra oara in acest an cand RBI primeste premiul „Banca anului” in ECE  Subsidiarele din Albania, Belarus, Bosnia si Herzegovina si Romania primesc premiul „Banca anului” pe plan local The Banker, renumita revista a grupului Financial Times LTD, a desemnat Raiffeisen Bank International AG (RBI) „Banca anului” in Europa Centrala si de

 Este pentru a patra oara in acest an cand RBI primeste premiul „Banca anului” in ECE
 Subsidiarele din Albania, Belarus, Bosnia si Herzegovina si Romania primesc premiul „Banca anului” pe plan local

The Banker, renumita revista a grupului Financial Times LTD, a desemnat Raiffeisen Bank International AG (RBI) „Banca anului” in Europa Centrala si de Est (ECE) si pe plan local in cinci tari. Premiile au fost acordate in cadrul unei ceremonii ce a avut loc seara trecuta la Londra.

Premiul „Banca anului” este a patra distinctie pe care RBI o primeste in acest an pentru pozitionarea sa strategica, performanta si excelenta in serviciile acordate clientilor persoane fizice si companii din ECE. In aprilie, revista Global Finance a acordat grupului RBI premiul „Cea mai buna banca din Europa Centrala si de Est” pentru a opta oara, in mai, RBI a primit pentru a treia oara titlul de „Cea mai buna banca in ECE si CSI“, acordat de EMEA Finance, iar in iulie a urmat distinctia „Cea mai buna banca in Europa Centrala si de Est” primita pentru a saptea oara din partea Euromoney. Aceasta este a sasea oara cand RBI primeste premiul „Banca anului” pe zona Europei Centrale si de Est din partea publicatiei The Banker.

„Faptul ca am inchis careul, castigand toate cele patru premii importante, este o confirmare a rolul nostru de lider in ECE si a succesului nostru durabil. Noi consideram aceste premii nu doar o recunoastere a eforturilor noastre din ultima vreme, ci si o motivatie pentru a deveni si mai buni”, a spus Herbert Stepic, Presedinte al Comitetului Director al RBI.

„Premiul Banca anului in Austria subliniaza orientarea noastra spre consultanta si confirma feedback-ul primit din partea clientilor. Acestia nu ne percep doar ca pe un simplu furnizor de servicii financiare, ci si ca pe un partener de incredere cu abilitati excelente in rezolvarea situatiilor dificile”, a declarat Karl Sevelda, Vicepresedinte al Comitetului Director al RBI si responsabil cu divizia de clienti corporate.

Cele patru subsidiare RBI, Raiffeisen Bank din Albania, Priorbank din Belarus, Raiffeisen Bank din Bosnia si Herzegovina, precum si Raiffeisen Bank din Romania au avut de asemenea motive de bucurie seara trecuta dupa ce au primit premiul „Banca anului” pe plan local.
 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos