The Banker Awards 2012: Intesa Sanpaolo desemnata Banca anului in Italia pentru a 3-a oara consecutiv

The Banker Awards 2012: Intesa Sanpaolo desemnata Banca anului in Italia pentru a 3-a oara consecutiv

  Pentru al 3-lea an consecutiv, Grupul Intesa Sanpaolo a castigat titlul de "Banca anului in Italia" din partea publicatiei financiare The Banker, parte a Financial Times Group. Gala premiilor The Banker a avut loc recent la Londra, unde Grupul Intesa Sanpaolo a mai primit distinctii pentru "Cea mai buna banca din Serbia" si "Cea

 

Pentru al 3-lea an consecutiv, Grupul Intesa Sanpaolo a castigat titlul de "Banca anului in Italia" din partea publicatiei financiare The Banker, parte a Financial Times Group. Gala premiilor The Banker a avut loc recent la Londra, unde Grupul Intesa Sanpaolo a mai primit distinctii pentru "Cea mai buna banca din Serbia" si "Cea mai buna banca din Croatia" prin intermediul subsidiarelor sale Banca Intesa Beograd, respectiv PBZ.

Aceste premii, recunoscute drept "standard pentru excelenta bancara" de catre lumea financiar – bancara, au fost acordate in baza a numeroase criterii, inclusiv performanta economica, nivelul ridicat de capitalizare si lichiditate, rata fondurilor de nivel 1 (Core Tier 1). Alti indicatori s-au referit la initiativele de sustinere a afacerilor, eficienta in raspunsul pentru nevoile in schimbare constanta din partea clientilor si a pietei si introducerea de masuri inovatoare pentru cresterea productivitatii si a gradului de satisfactie a clientilor.

„Într-un mediu marcat de recesiune, ce continua sa fie o provocare pentru sectorul bancar, Intesa Sanpaolo a obtinut rezultate solide si indicatori ridicati pentru nivelul de capital si gradul de lichiditate, plasandu-se intr-o pozitie de lider in ceea ce priveste performanta in zona Euro”, a declarat Enrico Tomaso Cucchiani, Director General si CEO al Intesa Sanpaolo Group.

Cu o istorie de peste 400 de ani, Intesa Sanpaolo este unul dintre cele mai importante grupuri bancare internationale, printre liderii din Europa, ce ofera servicii pentru 20 milioane de clienti. Grupul este prezent in Europa Centrala si de Est, in Orientul Mijlociu si in Africa de Nord, cu peste 1.500 de unitati ale subsidiarelor Intesa Sanpaolo, ce opereaza in 12 tari din regiune.

Pe piata locala, Intesa Sanpaolo Bank are o retea nationala de circa 90 de unitati si active totale de peste 5 miliarde lei.  

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos