Tendintele anului pe piata muncii din domeniul bancar

Tendintele anului pe piata muncii din domeniul bancar

Institutul Bancar Roman, in parteneriat cu  PriceWaterhouseCoopers, organizeaza pe 23 februarie 2010 conferinta "Tendintele anului pe piata muncii in industria serviciilor financiare", care va avea loc  la sediul IBR si la care participarea este gratuita. "Conferinta va dezbate subiecte legate de trainingul specializat, de cresterea productivitatii vs. reducerea de personal, se va discuta despre ce

Institutul Bancar Roman, in parteneriat cu  PriceWaterhouseCoopers, organizeaza pe 23 februarie 2010 conferinta "Tendintele anului pe piata muncii in industria serviciilor financiare", care va avea loc  la sediul IBR si la care participarea este gratuita. "Conferinta va dezbate subiecte legate de trainingul specializat, de cresterea productivitatii vs. reducerea de personal, se va discuta despre ce fel de angajati au sanse sa razbeasca prin criza si despre 2010 – anul angajatilor cu experienta", se precizeaza intr-un comunicat de presa remis de Institutul Bancar Roman.

"Aceasta conferinta va facilita intalnirea dintre reprezentantii resurselor umane din mediul financiar-bancar, managerii de produse si servicii, managementul bancilor si al institutiilor financiare si furnizorii de cursuri specializate pe domeniul financiar-bancar, precum si companiile de recrutare si consultanta. Vom incerca sa ne oferim informatii relevante unii altora", a spus Petru Rares, directorul general al IBR.

Evenimentul intra in sfera preocuparilor permanente ale IBR, si anume asigurarea celei mai bune pregatiri profesionale si vocationale pentru angajatii din sistemul bancar. O discutie pragmatica este folositoare ambelor parti si extrem de necesara profesionistilor din domeniul HR la inceputul acestui an, care se anunta extrem de dificil.Totodata, se urmareste receptionarea unui feed-back profesional de la principalii actori ai pietei muncii (angajati, angajatori, furnizori de servicii de HR), cei mai in masura sa ajute companiile de training sa vina in intampinarea nevoilor lor.

Institutul Bancar Roman cauta sa inteleaga nevoile pietei bancare si ale angajatilor acesteia, pentru ca, la randul sau, sa poata contribui la dezvoltarea comunitatii financiare, in calitatea sa de instrument al Bancii Nationale a Romaniei. Amanunte despre conferinta se pot obtine pe www.ibr-rbi.ro.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos