Taxele si impozitele se pot achita si in rate fara dobanda

Taxele si impozitele se pot achita si in rate fara dobanda

Garanti Bank lanseaza in premiera optiunea de achitare a taxelor si impozitelor in rate fara dobanda pentru cei care utilizeaza orice tip de card de credit Bonus Card, anunta banca intr-un comunicat de presa. Pana la 31 martie 2011, acestia isi pot achita taxele si impozitele cu cardul de credit in 3 rate fara dobanda

Garanti Bank lanseaza in premiera optiunea de achitare a taxelor si impozitelor in rate fara dobanda pentru cei care utilizeaza orice tip de card de credit Bonus Card, anunta banca intr-un comunicat de presa. Pana la 31 martie 2011, acestia isi pot achita taxele si impozitele cu cardul de credit in 3 rate fara dobanda in orice sediu al administratiilor financiare care ofera modalitatea de plata prin terminale POS. 

In plus, beneficiaza de aceeasi oferta si utilizatorii Bonus Card care aleg sa plateasca taxele si impozitele online utilizand acest card, platile respective fiind esalonate automat in 3 rate fara dobanda. Aceasta optiune se incadreaza in campania pentru plati online desfasurata de Garanti Bank pana la 31 martie 2011, in cadrul careia orice plati efectuate cu Bonus Card pentru cumparaturi online sunt impartite in 3 rate fara dobanda.

„In ultimul an tot mai multe persoane au achitat taxele si impozitele utilizand cardul de credit. Aceasta tendinta de crestere, impreuna cu unul dintre principalele beneficii oferite de cardul de credit Bonus Card, acela de plata in rate, au dus la dezvoltarea acestei facilitati unice, care permite plata taxelor si impozitelor in 3 rate fara dobanda. Indiferent de modalitatea de plata aleasa, prin POS la sediile administratiilor financiare, sau online, posesorii Bonus Card isi pot administra acum mult mai usor cheltuielile cu taxele si impozitele”, a declarat Ilgaz Kaya, Director Central Marketing, Garanti Bank.

Bonus Card este primul card de credit multi-brand cu cip din Romania, un instrument de plata inteligent care ii rasplateste pe consumatori cu bonusuri atunci cand fac cumparaturi atat in tara cat si in strainatate. In reteaua de peste 4,200 de magazine partenere din Romania, utilizatorii acestui card pot achizitiona produse in rate fara dobanda si pot castiga bonusuri din valoarea cumparaturilor achitate cu Bonus Card. Bonusurile colectate in urma tranzactiilor pot fi folosite ulterior pentru cumparaturi gratuite in cadrul acestei retele.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos