Tariceanu: CEC – o banca populara!

Statul ar putea renunta, peste cativa ani, la "o mica parte" din actiunile detinute la Casa de Economii si Consemnatiuni, daca va primi "o ofertafinanciara tentanta", pastrand insa participatia majoritara, declara premierul Calin Popescu Tariceanu, pentru TVR 1. El a precizeaza in interviu acordat postului national de televiziune, ca vanzarea doar unei "mici parti" din

Statul ar putea renunta, peste cativa ani, la "o mica parte" din actiunile detinute la Casa de Economii si Consemnatiuni, daca va primi "o ofertafinanciara tentanta", pastrand insa participatia majoritara, declara premierul Calin Popescu Tariceanu, pentru TVR 1.

El a precizeaza in interviu acordat postului national de televiziune, ca vanzarea doar unei "mici parti" din titlurile CEC cu pastrarea majoritatii in structura actionariatului este una dintre variantele analizate de Guvern in privinta bancii.

"Daca peste cativa ani vom primi o ofertatentanta, am putea vinde o mica parte din actiunile bancii si sane pastram majoritatea in structura actionariatului. Vrem ca CEC sa ramana o banca populara, accesibila fiecarui roman indiferent de nivelul social", a spus Tariceanu.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos