Tare pe economisirea pe termen scurt!…

Tare pe economisirea pe termen scurt!…

BCR a dat un semnal pietei: este decisa sa schimbe atitudinea romanilor fata de economisire. "Consideram stimularea economisirii drept un obiectiv strategic, toate miscarile facute, pe dobanzi si produse noi, sustinand politica BCR", spune Ion Matei, director executiv la BCR. Strategia bancii nu este intamplatoare, daca avem in vedere ca piata de profil a inregistrat

BCR a dat un semnal pietei: este decisa sa schimbe atitudinea romanilor fata de economisire. "Consideram stimularea economisirii drept un obiectiv strategic, toate miscarile facute, pe dobanzi si produse noi, sustinand politica BCR", spune Ion Matei, director executiv la BCR. Strategia bancii nu este intamplatoare, daca avem in vedere ca piata de profil a inregistrat in ultima vreme miscari destul de surprinzatoare. Si asta nu e tot, mai multe banci … (exemplu: Bancpost) au in vedere in viitorul apropiat imbunatatirea produselor de economisire.

Focus pe depozitele cu scadente mici

Daca in urma cu aproximativ o saptamana a pus in miscare primele depozite cu scadenta la 3 ani, astazi Banca Comerciala Romana a lansat o noua modalitate de economisire – depozite la termen, in lei, cu dobanda fixa. Astfel, banca ofera cea mai mare dobanda fixa, la depozitele la termen, in lei, cu scadenta la 1 si 3 luni, de pana la 7,5% / an. Noile produse ale BCR vin ca raspuns la ofertele disponibile la BRD si Banca Transilvania, banci care au lansat cu putin timp in urma produse de economisire pe termene scurte extrem de atractive.

Banca Transilvania a majorat la 8% pe an dobanda pentru Depozitul pe 210 zile, fiindmunul dintre cele mai atractive produse de economisire de pe piata. Acesta este destinat atat persoanelor fizice, cat si juridice, iar banca nu percepe, la deschiderea acestuia, nici un comision suplimentar. Este, de asemenea, important ca dobanda se mentine fixa pe intreaga perioada a depozitului. Perioada de constituire a acestui depozit, de 210 zile, este atipica, Banca Transilvania alegand un termen diferit de cel al depozitelor clasice tocmai pentru a se adapta nevoilor clientilor.

Incepand cu data de 1 august, BRD, Groupe Societe Generale a lansat un nou produs de economisire in lei : Depozitul 1000, oferind doua optiuni privind perioada de economisire: 6 luni cu dobanda fixa de 7,75% pe an si 2 luni cu dobanda fixa de 7,25% pe an. Suma minima necesara pentru constituirea depozitului este de 1.000 RON. Nivelul dobanzii este fix, garantat pe intreaga perioada de constituire, plata acesteia facandu-se la scadenta. Lansarea noului depozit a intervenit in contextul majorarii dobanzilor la toate produsele de economisire, depozite sau conturi de economii, adresate persoanelor fizice.

BCR lanseaza o noua modalitate de economisire – depozite la termen, in lei, cu dobanda fixa

BCR ofera cea mai mare dobanda fixa, la depozitele la termen, in lei, cu scadenta la 1 si 3 luni, de pana la 7,5% / an. Banca Comerciala Romana (BCR) ofera populatiei posibilitatea de a economisi avantajos, pe termen scurt, lansand depozite la termen cu dobanda fixa, in lei, cu scadente de 1 si 3 luni.

“BCR face un nou pas pentru stimularea economisirii in Romania, oferind acum depozite la termen de pana la 3 luni cu cea mai mare dobanda fixa, de pana la 7,5% / an, de pe piata bancara. O mare parte dintre clientii bancii au depozite pe termen scurt iar acum BCR vine in sprijinul lor oferindu-le un mod de economisire foarte avantajos pentru ei. Consideram stimularea economisirii drept un obiectiv strategic, toate miscarile facute, pe dobanzi si produse noi, sustinand politica BCR, de protejare a economiilor clientilor prin oferirea de alternative viabile ”, a declarat Ion Matei, director executiv al Directiei Dezvoltare afaceri si produse retail din cadrul BCR.

BCR ofera clientilor Depozitele la termen in lei cu scadenta de 1 luna si respectiv 3 luni cu clauza de dobanda fixa pe perioada constituirii si posibilitatea reinnoirii automate la scadenta sub forma unui nou depozit cu dobanda fixa in conditiile de dobanda practicate de banca la data reinnoirii. Suma minima necesara pentru constituirea depozitelor la termen de 1 luna si 3 luni cu dobanda fixa este de 1.000 RON iar dobanda se plateste la scadenta.

Dobanzile practicate de BCR la aceste tipuri de depozite sunt bonificate pe transe valorice dupa cum urmeaza :

%p.a.

pana la 5000 RON

intre 5000 RON inclusiv si 10000 RON exclusiv

peste 10000 RON inclusiv

1 luna

7.05

7.20

7.30

3 luni

7.25

7.40

7.50

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos