Tara, tara vrem bancheri! Ce joburi aduc bancile la Angajatori de Top

Tara, tara vrem bancheri! Ce joburi aduc bancile la Angajatori de Top

Progresul unei companii sta in "puterea" personalului. Adica pregatirea face diferenta! Asa ca in zilele urmatoare vom vedea la Targul de Cariere si bancheri care cauta… bancheri. Daca vrei sa iti gasesti un job in acest domeniu sau poate vrei sa iti schimbi postul, cariera, meseria, e timpul sa iei notite. Vineri 28 octombrie si

Progresul unei companii sta in "puterea" personalului. Adica pregatirea face diferenta! Asa ca in zilele urmatoare vom vedea la Targul de Cariere si bancheri care cauta… bancheri. Daca vrei sa iti gasesti un job in acest domeniu sau poate vrei sa iti schimbi postul, cariera, meseria, e timpul sa iei notite. Vineri 28 octombrie si sambata 29 octombrie, poti sa mergi la Targul de Cariera Angajatori de Top, ce se va desfasura la Sala Palatului. Printre participanti se numara si 4 banci si o companie e asigurari: BCR, BRD, Piraeus Bank, Raiffeisen Bank si Generali.

 

Oportunitatile de angajare "puse la bataie" de banci la acest targ sunt multiple, adresandu-se celor cu experienta de munca in domeniu, cat si absolventilor de facultati – fara experienta – dar si celor cu studii tehnice sau studentilor dornici de stagii de practica bancara.

 

 

BCR

Cea mai mare banca din sistem vine la targ cu cel mai mare numar de posturi disponibile, fiind una dintre cele mai active banci in ultima perioada. Banca va tine in cadrul evenimentului o prezentare de companiei, un seminar ce va avea loc in prima zi de targ, vineri 28 octombrie, de la ora 15.15. Pentru acest targ, BCR s-a pregatit cu posturi disponibile atat in capitala cat si in alte regiuni. 

Ca si cerinte generale, banca doreste sa angajeze persoane cu experienta bancara de 1-5 ani, studii superioare de specialitate, tehnice/ economice / medii/ abiliati de negociere, vanzare, egleza-mediu/avansat. Aceste cerinte sunt diferite, evident conteaza pozitia aleasa.

Iata joburile cu care BCR se va prezenta la Angajatori de Top:

Manager Relatii Corporate IMM – Centrul de Afaceri Sector 1 – Bucuresti

Director Executiv Medgidia – Unitate tip C Lucian Grigorescu – Medgidia

Manager Canale Retail – Echipa Monitorizare si Dezvoltare Self Service – Bucresti

Asistent Director Regional Retail Sud – Regiunea Retail Sud – Arges – Pitesti

Trainer retail judetul Bihor – perioada determinata

Consilieri Clienti Zona Rapida – Unitate Retail tip B – Fieni

Asistent Relatii Corporate – Departament Suport Remediere – Biroul Relatii Corporate Suport – Constanta

Manager Date – Echipa Modele de Rating Micro

Asistent Relatii Corporate – Departamentul Suport Remediere – Biroul Relatii Corporate Suport (Cluj Napoca)

Consilier clienti retail – Unitate retail tip C Avrig – Sibiu

Consilier client microintreprinderi – perioada determinata – Unitate retail tip A – Brasov

Consilier client microintreprinderi – perioada determinata – Unitate retail tip A – Brasov

Consilier Clienti Retail – Unitate retail tip C Terezian – Sibiu

Specialist Scorecard – Echipa Modele de Rating Micro

Cerintele si o posibila aplicare online o gasesti aici

BRD

Prin cunoscuta voce de la HR, Adela Jansen, BRD anunta ca ofera oportunitati de cariera in meserii diverse, in banca sau in oricare dintre filialele grupului BRD din Romania. "Cautam oameni cu varste si profesii diferite, cu experiente din cele mai variate", anunta compania. BRD vine la targ pentru a anunta si un internship dar si sa prezinte celor interesati "modelul BRD", prin seminarul pe care il vor sustine, vineri, de la ora 13, la sala Alfa.

Posturi disponibilein cadrul targului:

Agent servicii client BRDF Bucuresti

Programator – BRD Finance – Bucuresti

Agent servicii client BRD Finance – Lugoj

Business Game-ul Citizen Act – proiect special – Student/Absolvent

 

Cerintele si o posibila aplicare online o gasesti aici

Raiffeisen Bank si Piraeus Bank nu au afisat posturile cu care se vor prezenta la targul de cariera – Angajatori de Top. Bancile nu afiseaza posturile disponibile dar isi fac cunoscuta strategia: cauta mereu oameni buni si tineri dispusi sa invete.

Raiffeisen Bank se adreseaza studentilor si absolventilor cu potential si rezultate academice exceptionale. Cei interesati de inceperea unei cariere in domeniul bancar pot solicita consultantilor nostri prezenti la targul Angajatori de TOP mai multe informatii despre programul Raiffeisen Trainee – aflat deja la a saptea editie – si despre stagiile de practica.

 

Gabriela Dinu

 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos