Sute de mii de romani ar putea fi nevoiti sa renunte la cardurile de credit

Sute de mii de romani ar putea fi nevoiti sa renunte la cardurile de credit

La sfarsitul anului trecut BNR a schimbat regulemantul de creditare care impune o diminuare a plafonului pentru creditele de consum. Ca urmare a acestor noi reglementari, multi posesori de carduri de credit se vor trezi cu conturile blocate sau cu limita de creditare diminuata semnificativ. Bancile mai au la dispozitie 90 de zille pentru a

La sfarsitul anului trecut BNR a schimbat regulemantul de creditare care impune o diminuare a plafonului pentru creditele de consum. Ca urmare a acestor noi reglementari, multi posesori de carduri de credit se vor trezi cu conturile blocate sau cu limita de creditare diminuata semnificativ.

Bancile mai au la dispozitie 90 de zille pentru a pune in practica noile reguli si sa-si adapteze normele de creditare, dupa care sa trimita aceste norme catre BNR pentru a fi aprobate.

BNR impune o limitare si mai drastica a creditarii, mai ales pentru imprumuturile in valuta, iar posesorii de carduri de credit vor fi reevaluati o data la cinci ani pentru a-si putea pastra limitele de creditare.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos