Supermarket de bani cu dobanda la Sala Palatului

Supermarket de bani cu dobanda la Sala Palatului

Bancheri mari si mici s-au inghesuit la Sala Palatului pentru a deschide editia a IV-a Targului de Bani FINFAIR-2006. Oferte speciale, credite la discretie, consultanta specializata si prezente feminine de exceptie… toate acestea contituie un pachet de servicii financiar-bancare si nu numai pentru toti cei interesati sa "cumpere" banii bancilor. Interesant este faptul ca in

Bancheri mari si mici s-au inghesuit la Sala Palatului pentru a deschide editia a IV-a Targului de Bani FINFAIR-2006. Oferte speciale, credite la discretie, consultanta specializata si prezente feminine de exceptie… toate acestea contituie un pachet de servicii financiar-bancare si nu numai pentru toti cei interesati sa "cumpere" banii bancilor. Interesant este faptul ca in timp ce reprezentantii bancilor se chinuiau sa promoveze cat mai bine imprumuturile … la doua etaje mai sus, tot in Sala Palatului, Mugur Isarescu vorbea despre impactul negativ pe care-l are creditarea asupra inflatiei.

Daca ai nevoie de banii altora sau nu stii ce sa faci cu banii tai, ai posibilitatea in aceste zile (24 – 27 mai) de a compara aproape toate ofertele de pe piata financiar-bancara. FIN Media a creat un "supermarket" al banilor, unde Alpha Bank, BCR, Banca Tiriac, Banca Romaneasca, Banca Transilvania, Bancpost, BRD, CEC, Citi Bank, Egnatia Bank, Emporiki Bank, Eximbank, Finansbank, HVB Bank, ING Bank, Piraeus Bank, Raiffeisen Banca pentru Locuinte, Romexterra, UniCredit, Volksbank, Aviva, Generali, Omniasig Asigurari de Viata, HVB Leasing, BRM Consultanta in Afaceri si BVB, Ansamblul Terra Residence, Domina Imobiliar Consult, Fondul de Garantare a Creditului Rural si Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri prezinta toata gama de produse financiar-bancare disponibila.

Radu Gratian Ghetea, presedintele Asociatiei Romane a Bancilor a precizat la deschiderea oficiala a Targului de Bani ca romanii pot gasi la Sala Palatului produse de calitate deosebita si foarte diversificate. Evenimentul este, in opinia oficialului ARB, o ocazie unica de a evalua toate produsele si serviciile financiar-bancare si de a alege in
consecinta. "La finalul targului vom avea un public mai informat si banci mai cunoscute", a declarat Ghetea. Presedintele ARB a subliniat calitatea produsele si serviciilor oferite de bancile din Romania, dand exemplu studiul realizat de Lafferty Group – companie specializata in cercetare si consultanta si preluat de publicatia noastra: "Soc in Europa: Serviciile bancare din Romania sunt in topul celor mai bune".

Potentialii clienti pot semna precontracte de credit direct la standurile bancilor sau pot depune dosare de aprobare a imprumuturilor de care au nevoie. In acelasi timp, pot beneficia de oferte speciale valabile numai pe perioada targului.

Redactia BankingNews

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos