Super 90 – o vedeta intre vedete

Super 90 – o vedeta intre vedete

Bancpost a lansat luna trecuta un nou produs de economisire, depozitul "Super 90". Acesta se constituie in lei, pe o perioada de 3 luni si propune o dobanda progresiva, ce creste de la 14%, in prima luna, la 16%, in ultimele 30 de zile. Clientul isi poate retrage banii oricand, fara penalizari, arata Kyriakos Xydis,

Bancpost a lansat luna trecuta un nou produs de economisire, depozitul "Super 90". Acesta se constituie in lei, pe o perioada de 3 luni si propune o dobanda progresiva, ce creste de la 14%, in prima luna, la 16%, in ultimele 30 de zile. Clientul isi poate retrage banii oricand, fara penalizari, arata Kyriakos Xydis, vicepresedintele executiv al departamentului Distributie Retail din cadrul Bancpost, vorbind despre principalele beneficii ale noului produs in cadrul unui amplu interviu.

Cum a aparut ideea pentru Super 90?

Kyriakos Xydis: La Bancpost punem intotdeauna clientii in centrul atentiei noastre si ne mandrim ca ii putem sustine in fiecare etapa a vietii lor, oferindu-le solutii eficiente care sa le acopere nevoile in continua schimbare. Plecand de la acesta abordare si pe baza cercetarilor pe care le-am efectuat, am creat un produs deosebit prin flexibilitatea si siguranta pe care le ofera  clientilor nostri. Este un produs primit cu mare interes avand in vedere caracteristicile lui: dobanda competitiva, care creste tot mai mult cu fiecare luna si, in plus, accesul la banii depusi ori de cate ori este nevoie, fara penalizare de dobanda.

Prin ce difera depozitul Super 90 de alte depozite de pe piata?

Kyriakos Xydis: In comparatie cu depozitele oferite de alte banci, Super 90 –depozitul in lei pe termen de 90 de zile – aduce clientului doua beneficii importante. Ma refer aici in primul rand la faptul ca ofera o dobanda progresiva: in fiecare luna, dobanda este tot mai mare. Totodata, clientul isi poate retrage banii oricand pe parcursul celor 90 de zile, fara a fi penalizat. De fapt, el primeste la acest depozit toata dobanda acumulata pana in momentul retragerii (si intregul capital, desigur), fara a fi penalizat pentru retragerea anticipata.

De ce oferiti dobanda progresiva?

Kyriakos Xydis: Ne dorim sa cladim relatii pe termen lung cu clientii nostri. In acest sens intelegem sa rasplatim fidelitatea clientilor cu castiguri mai mari. Cine pastreaza depozitul mai mult, castiga mai mult, fiind rasplatit in fiecare luna pentru fidelitatea sa cu o dobanda tot mai mare.

Este adevarat ca nu percepeti nicio penalizare in cazul retragerii anticipate?

Kyriakos Xydis: Este foarte adevarat. Flexibilitatea este unul dintre argumentele forte ale acestui depozit. Nu ne temem sa le oferim clientilor nostri aceasta optiune de retragere anticipata fara penalizare pentru ca ceea ce urmarim nu este blocarea clientului intr-un produs, ci fidelizarea lui pe termen lung prin serviciile pe care le oferim.

Suntem ferm convinsi ca atat produsul in sine, cat si serviciile de calitate pe care le ofera angajatii Bancpost ii vor satisface pe deplin pe clientii nostri. De aceea, suntem siguri ca acestia nu isi vor lichida anticipat acest depozit decat in cazul in care anumite evenimente neprevazute din viata lor o impun. Iar in aceste cazuri, ne place sa oferim o mana de ajutor la nevoie, prin anularea penalizarilor.

Siguranta economiilor constituie un alt criteriu important pe care il are in vedere clientul atunci cand alege o banca. Puteti sa ne oferiti cateva informatii despre actionarul majoritar al Bancpost ?

Kyriakos Xydis: Bancpost este membra a Grupului Eurobank EFG o institutie bancara europeana cu active totale de 79.4 miliarde de euro. Grupul are peste 24.000 de angajati si ofera produsele si serviciile sale atât prin reteaua proprie de peste 1.700 sucursale si puncte de vanzare, cat si prin canale alternative de distributie.

Grupul Eurobank EFG are o prezenta solida in Grecia, Romania, Bulgaria, Serbia, Turcia, Polonia, Ucraina, Marea Britanie, Luxemburg si Cipru. Eurobank EFG este membră a EFG Group, al treilea grup bancar ca mărime din Elvetia.

Am vazut ca la depozitul Super 90 oferiti dobanzi de 14% p.a., 15% p.a. si 16% p.a.! Cum sunt aceste dobanzi fata de oferta pietei?

Kyriakos Xydis: O simpla privire aruncata in ziare, la televizor sau pe site-urile care publica dobanzi va va demonstra ca oferim inca de la inceput o dobanda la un nivel foarte ridicat pentru primele 30 de zile, respectiv 14% pe an! Pentru urmatoarele 30 de zile oferim 15%/an iar in final, pentru ultimul interval, ajungem la o dobanda de 16% pe an! Aceasta oferta este cu adevarat cea mai competitiva de pe piata bancara din Romania.

Depozitul Super 90 este o „vedeta” a portofoliului Bancpost sau este o oferta speciala pentru aceasta perioada?

Kyriakos Xydis: Portofoliul de produse de economisire al Bancpost este plin cu „vedete”! Avem un cont de economii cu card asociat – o solutie perfecta pentru clientii nostri din punctul de vedere al accesibilitatii – care este cu certitudine un produs vedeta. In acelasi timp, depozitul Super 90 este si el o vedeta. Totusi trebuie sa subliniez faptul ca nu noi facem o vedeta dintr-un produs bancar, ci clientul care il foloseste si gaseste in acel produs cel mai bun raspuns la dorinta sau nevoia de economisire pe care o are..

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos