Start la Prima Casa: BCR a primit 64 mil euro si primeste dosare

Start la Prima Casa: BCR a primit 64 mil euro si primeste dosare

Banca Comerciala Romana  a primit, de la Fondul National de Garantare a Creditelor pentru intreprinderile Mici si Mijlocii (FNGCIMM), un plafon de 64 milioane EUR pentru acordarea de credite in cadrul Programului guvernamental Prima Casa 3. BCR este liderul Programului Prima Casa acordând in cadrul Programului Prima Casa 1 si 2, credite in valoare de

Banca Comerciala Romana  a primit, de la Fondul National de Garantare a Creditelor pentru intreprinderile Mici si Mijlocii (FNGCIMM), un plafon de 64 milioane EUR pentru acordarea de credite in cadrul Programului guvernamental Prima Casa 3. BCR este liderul Programului Prima Casa acordând in cadrul Programului Prima Casa 1 si 2, credite in valoare de peste 525 milioane EUR, adica mai mult de o treime din totalul imprumuturilor acordate de banci in cadrul programului.
 
BCR a inceput sa primeasca dosarele clientilor care doresc sa achizitioneze o locuinta prin Programul Prima asa 3.

Dobanda practicata de banca este de numai 4,76%/an pentru clientii care isi incaseaza salariul la BCR, au avut un comportament bun de plata la creditele contractate la BCR formata din EURIBOR3M + 3.75% si de 4,96%/an formata din EURIBOR3M + 3.95% pentru clientii care nu au o relatie cu Banca. BCR nu percepe comisioane lunare sau de analiza.

 

Exemplu pentru clientii care isi incaseaza salariul la BCR sau care au avut un comportament bun la plata la creditul in derulare la BCR: vor plati pentru un credit de 30.000 EUR, acordat pe 30  ani, o rata lunara de 157 EUR (dobanda variabila de 4.76%, comision de analiza dosar 0%, comision de administrare credit: 0%, cost de evaluare apartament: 300 RON inclusiv TVA, comision de gestiune datorat catre FNGCIMM de 0.49% calculat anual la soldul creditului, cost total credit: 29.258 EUR, DAE = 5.38%, curs valutar utilizat 1 EUR = 4.25 RON).

 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos