Sondaj ING: ce isi doresc romanii anul acesta? Sa economiseasca. De unde bani?

Sondaj ING: ce isi doresc romanii anul acesta? Sa economiseasca. De unde bani?

Serviciul ING Direct a intervievat 16.500 de persoane din 17 tari si a constatat ca 44% dintre romani sustin ca isi doresc sa economiseasca mai mult in anul 2012. Pe romani doar indienii ii mai intrec, acestia dorind sa economiseasca in proportie de 64%.   Ce isi doresc altii Dupa ce au fost intervievate 16.500

Serviciul ING Direct a intervievat 16.500 de persoane din 17 tari si a constatat ca 44% dintre romani sustin ca isi doresc sa economiseasca mai mult in anul 2012. Pe romani doar indienii ii mai intrec, acestia dorind sa economiseasca in proportie de 64%.
 

Ce isi doresc altii

Dupa ce au fost intervievate 16.500 de persoane din 17 tari, reprezentantii ING au declarat ca 34% dintre autralieni , italieni si americani vor sa economiseasca in acest an. Procentul este unul mai mare în rândul locuitorilor României și ai Indiei, respectiv 44% și 64%.

 

Optimistii lumii

Dintre cei intervievați cei mai optimiști au fost australienii în ceea ce privește situația economică în 2012, susține directorul executiv al companiei ING Direct, Brett Morgan.  Sondajul a constatat ca 24% dintre australieni doresc sa-si reduca datoriile in acest an, comparativ cu 39% in Turcia si doar 9% in Olanda.
 

Ce s-a intamplat cu economiile romanilor in 2011

Rezultatele celui mai recent sondaj realizat, in noiembrie 2011, pentru Provident Financial, aratau ca 47% dintre romani nu reusesc sa economiseasca bani pentru ca nu castiga suficient. Ne intrebam de unde vor sa economiseasca in acest an? Ce s-a schimbat? Sa fie doar atitudinea…

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos