Solutii pentru finantarea studiilor academice

Solutii pentru finantarea studiilor academice

Banca Comerciala Romana (BCR) a lansat, recent, creditul pentru plata taxelor de studii, in lei sau valuta – Academic BCR/Academic Plus BCR. Creditele pot fi folosite pentru plata taxelor de studii (postliceale, universitare sau postuniversitare: masterat, doctorat, MBA, ACCA, alte studii postuniversitare pentru domenii aplicate), efectuate in tara sau in strainatate si a cheltuielilor de

Banca Comerciala Romana (BCR) a lansat, recent, creditul pentru plata taxelor de studii, in lei sau valuta – Academic BCR/Academic Plus BCR.

Creditele pot fi folosite pentru plata taxelor de studii (postliceale, universitare sau postuniversitare: masterat, doctorat, MBA, ACCA, alte studii postuniversitare pentru domenii aplicate), efectuate in tara sau in strainatate si a cheltuielilor de cazare si masa pe perioada efectuarii studiilor.

Creditul pentru studii negarantat – Academic BCR – este acordat in lei cu dobanda fixa si poate avea o valoare maxima de 30.000 de lei pentru o perioada de maxim 7 ani, in cazul studiilor postliceale / universitare si 88.000 de lei pentru o perioada de maxim 10 ani, in cazul studiilor postuniversitare.

Creditul pentru studii garantat cu ipoteca imobiliara – Academic Plus BCR – este acordat in lei si valuta si poate avea o valoare maxima de 25.000 EUR (sau echivalent RON) pentru o perioada de maxim 7 ani, in cazul studiilor postliceale / universitare si 50.000 EUR (sau echivalent RON) pentru o perioada de maxim 15 ani, in cazul studiilor postuniversitare. Dobanda creditului poate fi fixa pe o perioada initiala de 2 ani, sau variabila pe toata durata creditului.
“BCR ii sprijina pe clientii interesati sa isi continue studiile in tara sau in strainatate printr-o oferta de finantare dedicata, Creditul Academic BCR. Banca acopera prin aceste credite si cheltuielile de cazare si masa pe perioada efectuarii studiilor. Cele mai importante avantaje ale acestui nou tip de credit sunt: lipsa unui avans din partea clientului, o dobanda mai mica decat in cazul creditelor de nevoi personale, posibilitatea acordarii creditului si catre studentii care nu realizeaza venituri prin prezentarea unui coplatitor si nu in ultimul rand clientul poate opta pentru acordarea creditului in transe anuale sau semestriale, ceea ce inseamna ca va plati dobanda doar pentru suma utilizata din credit”, a declarat Roxana Cristea, Sef departament Credite Negarantate, BCR.
Studentii pot obtine finantare pentru orice program de studii dorit, avand acces si la sume mai mari (de pana la 50.000 EUR), prin ipotecarea unui imobil aflat in proprietatea lor/a parintilor/a rudelor. In plus, nu trebuie sa-ti faca griji pentru asigurarea locuintei, BCR oferind gratuit asigurarea acesteia pe toata durata creditului.
Banii sunt virati de banca direct in contul institutiei de invatamant, integral sau in transe anuale / semestriale, pe toata durata studiilor, pe baza de documente justificative.
 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos