Societe Generale Consumer Finance deschide o filiala in Cipru

Societe Generale Consumer Finance deschide o filiala in Cipru

Société Générale Consumer Finance, divizia de credite de consum a grupului financiar francez, a deschis o filiala in Cipru, EF Easy Finance, in acord cu strategia de intarire a prezentei grupului in Europa Centrala si de Est, a informat, vineri, un comunicat al bancii. "EF Easy Finance se va sprijini pe platforma din Grecia a

Société Générale Consumer Finance, divizia de credite de consum a grupului financiar francez, a deschis o filiala in Cipru, EF Easy Finance, in acord cu strategia de intarire a prezentei grupului in Europa Centrala si de Est, a informat, vineri, un comunicat al bancii. "EF Easy Finance se va sprijini pe platforma din Grecia a Société Générale Consumer Finance si va beneficia de sinergiile importante cu SFS Hellas Finance, care are sediul in Atena", se arata in comunicat. Société Générale vrea sa dezvolte activitatea de credite de consum pe o piata de 600.000 de consumatori care "evolueaza intr-un mediu favorabil". Deschiderea noii sucursale din Cipru "vine in completarea dispozitivului actual din Europa Centrala si de Est, care dispune de prezente in Ungaria, Republica Ceha, Romania, Polonia, Rusia, Ucraina, Bulgaria si Grecia", se spune in comunicatul bancii.

Grupul Société Générale este deja prezent in Cipru printr-o banca de retail, SG Cyprus. "Dispozitivul creat de Société Générale Consumer Finance ne permite sa dispunem, in prezent, de o platforma solida in aceasta regiune, iar crearea EF Easy Finance in Cipru vine in mod natural in completarea ei", a declarat directorul pentru servicii financiare specializate din grupul Société Générale, Jean-Francois Gautier. Dupa deschiderea noii filiale, Société Générale Consumer Finance va fi prezenta in 20 de tari.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos