Si totusi, cine nu are asigurare obligatorie, este amendat

Si totusi, cine nu are asigurare obligatorie, este amendat

Proprietarii care nu au incheiat pana la 15 ianuarie 2011, o polita de asigurare obligatorie (PAD) sau una facultativa, ar putea fi amendati de catre autoritatile locale cu sume cuprinse intre 100 si 500 de lei, a declarat, marti, Marius Bulugea (foto), directorul general al Pool-ului de Asigurare Impotriva Dezastrelor (PAID). Potrivit acestuia, anuntul facut

Proprietarii care nu au incheiat pana la 15 ianuarie 2011, o polita de asigurare obligatorie (PAD) sau una facultativa, ar putea fi amendati de catre autoritatile locale cu sume cuprinse intre 100 si 500 de lei, a declarat, marti, Marius Bulugea (foto), directorul general al Pool-ului de Asigurare Impotriva Dezastrelor (PAID).
Potrivit acestuia, anuntul facut de Ministerul Administratiei si Internelor (MAI) la finele lunii decembrie, prin care se preciza ca perioda pana la care se pot face asigurari de locuinte fara a risca sa fie amendati s-a majorat pana la 15 iulie 2011, fata de termenul initial de 15 ianuarie 2011, nu are valoare juridica. In acest caz, proprietarii putand fi amendati daca nu au o asigurare incheiata pana in prima luna a acestui an.

"Legea 260/2008 privind asigurarea obligatorie a locuintelor este in vigoare si produce efecte. O informare de presa a Ministerului Administratiei si Internelor (MAI), difuzata in decembrie 2010, anunta ca termenul limita pana la care trebuie incheiata polita obligatorie, fara a risca amenzi, a fost majorat de la 15 ianuarie 2011 la 15 iulie 2011. Acest comunicat nu are valoare juridica, pentru ca nu este sustinut de o modificare legislativa", a precizat Bulugea.

"Foarte multi proprietari au inteles, in urma anuntului MAI, preluat de mass-media, ca nu mai sunt obligati sa isi faca o polita obligatorie. Lucrurile nu stau asa", a adaugat Marius Bulugea.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos