Si RBS iti da 100 de lei. Cum au ajuns bancile sa dea bani

Si RBS iti da 100 de lei. Cum au ajuns bancile sa dea bani

Dupa ce BRD a anuntat ieri ca cei care recomanda creditele de refinantare sunt acum recompensati … cu cash, iar alte banci te premiaza pentru diverse servicii cu premii, vine randul RBS sa-si ademeneasca clientii: toti detinatorii cardurilor de credit RBS România care activeaza serviciul Direct Debit pentru contul cardului de credit primesc cadou contravaloarea

Dupa ce BRD a anuntat ieri ca cei care recomanda creditele de refinantare sunt acum recompensati … cu cash, iar alte banci te premiaza pentru diverse servicii cu premii, vine randul RBS sa-si ademeneasca clientii: toti detinatorii cardurilor de credit RBS România care activeaza serviciul Direct Debit pentru contul cardului de credit primesc cadou contravaloarea primei facturi de telefonie Orange, Vodafone si/sau Romtelecom (in limita a 100 lei/factura). Daca acestia sunt abonati la mai multe servicii de telefonie, vor primi contravaloarea primei facturi platite prin Direct Debit pentru fiecare furnizor in parte (maximum 100 lei/factura). in plus, abonatii Vodafone primesc cadou 50 de minute in retea/luna timp de 6 luni daca activeaza serviciul Direct Debit pâna in 30 iunie 2011.

„Clientii nostri sunt persoane tinere, dinamice si ocupate, asadar plata facturilor de telefonie poate fi o grija in plus in fiecare luna. RBS România este un promotor al serviciilor electronice la distanta si de aceea incurajam clientii prin aceasta campanie promotionala sa isi activeze serviciul Direct Debit pentru contul cardului de credit. Banca ofera contravaloarea primei facturi achitate prin intermediul acestui serviciu, in limita         a 100 lei ” a declarat Marijana Vasilescu, Director Comunicare si Marketing, RBS România.

Debitarea directa este o modalitate de plata eficienta si extrem de practica pentru utilizatorii care nu mai sunt astfel nevoiti sa se deplaseze la banca. Pe lânga timpul economisit, clientii au in plus certitudinea platii lunare a facturii din disponibilul existent in conturile acestora, evitându-se astfel intârzierile de plata si eventualele penalizari.
Pentru Direct Debit RBS nu percepe comision, iar tranzactia se inregistreza ca o plata la comercianti.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos