Si Isarescu explica esecul de la Bacalaureat: cohorte de mitomani

Si Isarescu explica esecul de la Bacalaureat: cohorte de mitomani

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a declarat marti ca absolvirea examenului de Bacalaureat tine de foarte multe lucruri, inclusiv de modelele promovate, nu doar de clasa politica. "Sa nu credeti ca trecerea Bac-ului depinde numai de clasa politica, deoarece facem o eroare de fond. Daca aruncam totul pe clasa politica, nu facem nimic. Trecerea Bac-ului tine

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a declarat marti ca absolvirea examenului de Bacalaureat tine de foarte multe lucruri, inclusiv de modelele promovate, nu doar de clasa politica. "Sa nu credeti ca trecerea Bac-ului depinde numai de clasa politica, deoarece facem o eroare de fond. Daca aruncam totul pe clasa politica, nu facem nimic. Trecerea Bac-ului tine de foarte multe lucruri, inclusiv de modelele pe care le-am scos în fata. Copiii aceastia de la cine sa învete? Au scos în fata numai câteva cohorte de mitomani care nu au avut bunul simt sa considere ca au castigat bani dintr-o eroare a tranzitiei. Asta este o tema: cât de greu se pot castiga bani adevarati. De unde sa învete aceasti copii? Au învatat sa mai fraudeze cu telefonul… Nu vad alta alta sansa decât sa intram pe o crestere economica solida si de asta mai plicticoasa…", a spus Isarescu.

Procentul de promovabilitate la examenul de bacalaureat din sesiunea iunie-iulie, la nivel national, este de 44,47% înainte de solutionarea contestatiilor, au anuntat duminica reprezentantii Ministerului Educatiei.

La prima sesiune de Bacalaureat de anul acesta s-au înscris peste 200.000 de candidati, iar potrivit Ministerului Educatiei, 661 au fost eliminati în timpul testelor, pentru frauda. Aceastia nu vor mai putea sustine testul în sesiunea din toamna si nici în cea din vara lui 2012.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos