Serviciul MyING integreaza noi functionalitati, oferind in premiera clientilor de asigurari de viata posibilitatea de a realiza online o serie de tranzactii

Serviciul MyING integreaza noi functionalitati, oferind in premiera clientilor de asigurari de viata posibilitatea de a realiza online o serie de tranzactii

Incepand din februarie 2013, clientii care detin o asigurare de viata de tip Unit Linked la ING pot realiza in cadrul portalului MyING transferuri ale unitatilor de fond, pot redirectiona primele viitoare catre programele de investitii dorite si isi pot determina online profilul de investitor. Metoda de accesare a conturilor a fost simplificata, iar clientii

Incepand din februarie 2013, clientii care detin o asigurare de viata de tip Unit Linked la ING pot realiza in cadrul portalului MyING transferuri ale unitatilor de fond, pot redirectiona primele viitoare catre programele de investitii dorite si isi pot determina online profilul de investitor.

Metoda de accesare a conturilor a fost simplificata, iar clientii au posibilitatea sa se aboneze la toate comunicarile companiei direct din contul MyING.

MyING este primul portal complet integrat ce ofera clientilor informatii despre contractele de pensii private obligatorii, facultative si asigurari de viata pe care le detin la ING.
Pentru a creste transparenta si a simplifica tranzactiile si interactiunea clientilor cu compania, ING integreaza in cadrul portalului MyING (www.mying.ro) noi functionalitati, inovatoare pentru piata asigurarilor de viata din Romania. MyING este un proiect unic pe piata de profil, prin care clientii ING au acces in cadrul aceleiasi platforme online la informatii despre contractele de asigurari de viata, pensii private obligatorii si pensii facultative.
“Peste 100 000 de clienti care detin o asigurare de viata, o pensie privata obligatorie sau o pensie facultativa la ING folosesc deja platforma online MyING si au acces in orice moment si de oriunde se afla la informatii despre contractele lor. Pornind de la ceea ce ne spun clientii nostri si de la nevoile lor de transparenta si simplitate, dezvoltam permanent functionalitatile si beneficiile pe care le oferim in cadrul MyING, cu dorinta si certitudinea ca in viitor vom asista la adoptarea pe scara tot mai larga a acestui mijloc modern de informare si service.
Introducerea optiunii de tranzactionare online este menita sa ofere clientilor care detin o asigurare cu componenta de investitii o cale mai rapida si mai simpla de a-si adapta portofoliul de investitii la propriul apetit pentru risc – apetit care, sub impactul volatilitati mai ridicate de pe pietele financiare, se schimba acum mai frecvent ca in trecut”, a declarat Carmen Soare, director de marketing al ING Asigurari de Viata.
Concret, incepand din luna februarie 2013, clientii care detin o polita de asigurare de tip Unit-Linked la ING au posibilitatea de a realiza, direct din contul MyING, o serie de tranzactii online si de a-si identifica profilul de investitor.
Transferul online al sumei acumulate (unitati de fond) dintr-un program de investitii in altul ofera clientilor care detin o asigurare UL o modalitate practica si rapida de a-si modifica – atunci cand considera oportun sau cand decid sa isi schimbe nivelul de risc – portofoliul de investitii pe care il detin. Practic, suma acumulata in cont (sau o parte din aceasta) poate fi transferata dintr-un
program de investitii ING in altul parcurgand o procedura simpla, direct din fata calculatorului si fara a fi necesara completarea altor formulare. În cadrul paginii dedicate, utilizatorii au la dispozitie informatii utile referitoare la toate programele de investitii ING si un tutorial video care descrie pas cu pas modul in care se realizeaza transferul de unitati de fond.
Al doilea tip de tranzactii online disponibil in cadrul portalului MyING pentru clientii care detin o asigurare de tip unit-linked este redirectionarea primelor viitoare catre programele de investitii ING dorite. Astfel, contractantul politei poate stabili, fara a fi necesare alte formalitati sau formulare, catre ce programe de investitii vor fi directionate primele de asigurare pe care urmeaza sa le plateasca.
În cazul ambelor categorii de operatiuni online, clientul este „ghidat” sa inteleaga corect compatibilitatea profilului de risc al tranzactiei pe care o realizeaza cu propriul sau apetit pentru risc, identificabil prin completarea unui chestionar disponibil online in cadrul MyING. Concret, raspunzand la cinci intrebari, clientii pot afla profilul de investitor in care se incadreaza (Prudent, Conservator, Moderat sau Dinamic) si strategia de investitii care li se potriveste cel mai bine.
În plus, pornind de la sugestiile primite de la clienti de-a lungul timpului, modalitatea de acces la contul MyING si modalitatea de deschidere a conturilor noi au fost simplificate, beneficiind de o interfata mai prietenoasa si intuitiva, in conditii de siguranta sporita si confidentialitate totala. Autentificarea pe MyING se realizeaza cu ajutorul unui nume de utilizator si a unei parole alese de beneficiar, iar tranzactiile sunt confirmate prin introducerea unui cod transmis acestuia prin SMS.
Nu in ultimul rand, in cadrul portalului a fost inclusa o noua sectiune unde sunt disponibile, integrat, comunicarile contractuale si comerciale ale ING Asigurari de Viata. Astfel, pe langa informarile cu detalii de plata, clientii pot selecta direct din contul MyING si primi pe e-mail publicatiile ING (Revista Partener, buletinul programelor de investitii etc). De asemenea, utilizatorii MyING pot afla detalii despre noutatile si campaniile de marketing ale companiei, in functie de propriul interes.
Pana la sfarsitul anului 2013, compania va integra in cadrul MyING noi functionalitati, ce vor permite clientilor sa realizeze online plati de prime pentru contractele de asigurari de viata pe care le detin, sa vizualizeze diferentele de plata si data pana la care se pot plati, si sa primeasca pe e-mail confirmari ale platilor realizate.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos