Seful BCR: O parte din afacerile pe care le-am sprijinit nu vor supravietui unei noi recesiuni

Seful BCR: O parte din afacerile pe care le-am sprijinit nu vor supravietui unei noi recesiuni

O parte dintre afacerile pe care BCR le-a sprijinit in ultimii ani nu ar supravietui in cazul unei noi recesiuni in Europa, pentru ca aceasta ar lovi in industriile care fac export si in salarii, a declarat joi presedintele executiv al bancii, Dominic Bruynseels.  "Din nefericire, vor fi cazuri, atât in piata de retail, cât

O parte dintre afacerile pe care BCR le-a sprijinit in ultimii ani nu ar supravietui in cazul unei noi recesiuni in Europa, pentru ca aceasta ar lovi in industriile care fac export si in salarii, a declarat joi presedintele executiv al bancii, Dominic Bruynseels.  "Din nefericire, vor fi cazuri, atât in piata de retail, cât si in piata corporate, care nu vor supravietui problemelor actuale, in special daca intram intr-o noua recesiune in Europa in urmatoarele 6 pâna la 12 luni. Iar aceasta pentru ca va lovi industriile care fac export si cred, de asemenea, ca va lovi salariile si cererea consumatorilor", a spus Dominic Bruynseels.

Acesta crede ca o serie de afaceri sprijinite de-a lungul ultimilor doi-trei ani de BCR "nu vor supravietui unei noi recesiuni. si cred ca trebuie sa fim deschisi si sinceri despre aceasta".

Sursa: NewsIn
 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos