Sefii bancilor numara banii: Raiffeisen estimeaza ca banca nu va avea pierderi in 2009

Sefii bancilor numara banii: Raiffeisen estimeaza ca banca nu va avea pierderi in 2009

Dupa BRD, care anunta acum cateva zile ca ei vor avea profit in acest an, e randul Raiffeisen sa numere banii, care ies pe plus. Raiffeisen International nu se asteapta sa afiseze pierderi anul acesta, nici chiar daca se va concretiza cel mai pesimist scenariu, a declarat, intr-un interviu acordat Reuters, directorul executiv Herbet Stepic.

Dupa BRD, care anunta acum cateva zile ca ei vor avea profit in acest an, e randul Raiffeisen sa numere banii, care ies pe plus. Raiffeisen International nu se asteapta sa afiseze pierderi anul acesta, nici chiar daca se va concretiza cel mai pesimist scenariu, a declarat, intr-un interviu acordat Reuters, directorul executiv Herbet Stepic. "Am calculat tot felul de scenarii de stress, dar nici chiar in cazul in care s-ar concretiza cel mai pesimist dintre acestea, nu ne asteptam sa afisam pierderi nete", a declarat, joi, Stepic. "Nici chiar in cazul cel mai rau, nu ne asteptam la pierderi", a reiterat seful Raiffeisen International.

Stepic a reiterat, totodata, angajamentul sau catre Europa emergenta, in pofida inrautatirii perspectivelor economice pentru regiune si a afirmat ca Raiffeisen nu va reduce finantarea subsidiarelor din regiune si va continua sa acorde credite. "Nu exista o micsorare a fluxurilor de capital catre Europa de Est si nu intentionam sa facem asa ceva anul acesta", a spus Stepic. "Scopul nostru este sa depasim criza impreuna cu clientii nostri", a declarat seful Raiffeisen International.

Raiffeisen a afisat joi un profit net pentru intregul an peste asteptari, ceea ce a apreciat actiunile companiei, dupa trei zile de scaderi ale cotatiei titlurilor.

http://www.banisiafaceri.ro/

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos