Se cauta 10.000 de bancheri

Se cauta 10.000 de bancheri

Anul 2008 a inceput cu angajari masive in sistemul bancar romanesc. Unele banci au anuntat deja ca vor scoate la bataie in acest an mii de locuri de munca, oferind astfel numeroase oportunitati atat persoanelor cu experienta, cat si tinerilor absolventi care vor sa-si construiasca o cariera in domeniul bancar. Specialistii de resurse umane estimeaza

Anul 2008 a inceput cu angajari masive in sistemul bancar romanesc. Unele banci au anuntat deja ca vor scoate la bataie in acest an mii de locuri de munca, oferind astfel numeroase oportunitati atat persoanelor cu experienta, cat si tinerilor absolventi care vor sa-si construiasca o cariera in domeniul bancar. Specialistii de resurse umane estimeaza ca la sfarsitul anului 2007 in sectorul bancar romanesc activau peste 70.000 de salariati, numarul lor urmand sa creasca cu inca 10.000 in 2008.

Cei mai agresivi angajatori vor fi in acest an Raiffeisen Bank, UniCredit Tiriac Bank, Alpha Bank si BRD. De altfel, primele trei banci si-au anuntat planuri agresive de dezvoltare ale retelelor teritoriale in 2008, cresterea numarului de agentii determinand intensificarea campaniilor de recrutare. Spre exemplu, UniCredit Tiriac Bank, care va lansa in 2008 60 de sucursale, are in plan majorarea numarului de angajati cu aproximativ 1.000 de persoane. "In contextul planurilor de extindere organica a retelei pe termen mediu, care presupune deschiderea unui numar de 70 de sucursale, estimam ca vom angaja aproximativ 1.000 de persoane in intreaga tara", declara Daniela Rohan, directorul executiv de resurse umane (HR) al Unicredit Tiriac.

BRD, cea de-a doua banca din Romania, ofera anul acesta locuri de munca pentru 1.000 de persoane. "Cautam pentru 2008 aproximativ 1.000 de persoane pentru angajari. Vizam in primul rand domenii unde exista o criza cum ar fi analist de credite, specialisti in risc bancar, dar mai ales in domeniul IT, unde exista o lipsa acuta de profesionisti", sustine Florin Luca, directorul executiv al departamentului de resurse umane din cadrul BRD.

Portalul www.bankingjobs.ro iti ofera posibilitatea de a fi la curent tot timpul cu tot ceea ce se intampla pe piata muncii din sistemul bancar. Daca sunteti interesati sa va gasiti un job intr-o banca, accesati www.bankingjobs.ro. Astazi puteti aplica pentru unul dintre locurile de munca scoase la concurs de BRD, Raiffeisen Bank, Unicredit Tiriak Bank si Banca Romaneasca:

* Manager Sucursala (Banca Romaneasca)
* Ofiter Bancar Corporate (Banca Romaneasca)
* Contabil (Raiffeisen Bank)
* Analist Portofoliu Credite (Raiffeisen Bank)
* Analist credite persoane juridice (BRD)
* Consilier Clientela Persoane Juridice (BRD)
* Relationship Manager Corporate (UniCredit Tiriac Bank)
* Branch Manager (UniCredit Tiriac Bank).

Ludmila Cucia

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos