Schimbul valutar iti poate aduce premii

Schimbul valutar iti poate aduce premii

De-a lungul timpului, bancile au ademenit consumatorii cu tot felul de premii pentru a-si vinde cat mai bine produsele, de la bani cash, electrocasnice, electronice, mobila si pana la masini, excursii exotice, apartamente si concerte cu trupe legendare. In mod traditional, aceste premii vin atasate unor produse care vand foarte bine, precum creditele si cardurile.

De-a lungul timpului, bancile au ademenit consumatorii cu tot felul de premii pentru a-si vinde cat mai bine produsele, de la bani cash, electrocasnice, electronice, mobila si pana la masini, excursii exotice, apartamente si concerte cu trupe legendare. In mod traditional, aceste premii vin atasate unor produse care vand foarte bine, precum creditele si cardurile. La Bancpost exista insa o promotie care nu prea se incadreaza in acest tablou: banca ofera premii utilizatorilor serviciului de schimb valutar.

Bancpost ii premiaza, prin tragere la sorti, pe cei care efectueaza cel putin o tranzactie de schimb valutar de minimum 200 euro (sau echivalent in lei) intr-una din unitatile bancii. Premiile constau in 90 de DVD playere si un autoturism Logan. Pentru a fi inscrisi la tragerea la sorti, cei care efectueaza o tranzactie valutara de cel putin 200 euro la Bancpost trebuie sa completeze un talon cu datele personale de identificare, pe care il vor depune il urnele amenajate in unitatile bancare. Aceasta promotie se desfasoara pana la data de 31 mai, urmand ca pe 6 iunie sa aiba loc tragerea la sorti finala, cand se va alege castigatorul Daciei Logan. 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos