Schimbari importante in BancPost. Noul sef este Peter Weiss

Schimbari importante in BancPost. Noul sef este Peter Weiss

Peter Weiss va prelua functia de Presedinte Executiv al Bancpost. Weiss, este fost bancher la ABN Amro Bank, din numeroase tari. In decursul ultimilor cinci ani a ocupat functia de CEO la ABN Amro din Romania, anterior fiind CEO al aceleiasi banci din Grecia, timp de 4 ani. Cu ocazia numirii sale, Dl. Weiss a

Peter Weiss va prelua functia de Presedinte Executiv al Bancpost. Weiss, este fost bancher la ABN Amro Bank, din numeroase tari. In decursul ultimilor cinci ani a ocupat functia de CEO la ABN Amro din Romania, anterior fiind CEO al aceleiasi banci din Grecia, timp de 4 ani. Cu ocazia numirii sale, Dl. Weiss a declarat: “Bancpost este un nume de traditie, bine ancorat in sectorul bancar din Romania. Banca face parte din Eurobank EFG, un grup financiar de elita in regiunea Europei de Sud-Est. Alaturi de actuala echipa de profesionisti ne propunem sa ne dezvoltam in continuare afacerile, atat pe segmentul corporativ cat si pe cel de retail, punand la dispozitia tot mai numerosilor nostri clienti intreaga gama de produse de trezorerie, tranzactionare bancara, creditare, asigurare, brokeraj si consiliere a Grupului din care facem parte”.

Mihai Bogza va detine in continuare functia de Presedinte al Consiliului de Administratie. Bogza a declarat: “Suntem cu totii foarte mandri de modul in care Bancpost a gestionat consecintele crizei. Am fost printre primele banci din Romania care si-au sprijinit clientii prin programe de restructurare si re-esalonare a creditelor, ajutandu-i astfel sa contracareze efectele crizei. Venirea Dlui Weiss in echipa de conducere a bancii va consolida orientarea noastra catre client si este in conformitate cu cele mai inalte standarde internationale in materie de guvernanta corporativa”.
 

Dl. Dimitris Damkalidis va ocupa in continuare functia de Vicepresedinte al Consiliului de Administratie. Prin experienta sa bancara indelungata, el va continua sa sprijine operatiunile Grupului in Romania, la toate nivelele.

Schimbarile anuntate mai sus intra in vigoare de la 1 ianuarie 2011, dupa obtinerea aprobarilor necesare din partea Bancii Nationale a Romaniei.
 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos