Schimbare la conducerea Citibank din Romania

Schimbare la conducerea Citibank din Romania

Citi a anuntat desemnarea lui Tibor Pandi in pozitia de Citi Country Officer pentru Romania, incepand cu data de 6 Aprilie 2010, urmand sa fie confirmat in functia de Director General al Citibank Europe plc, Dublin – sucursala Romania de catre autoritatile competente. Pandi il va inlocui pe Shahmir Khaliq, care a fost desemnat ca

Citi a anuntat desemnarea lui Tibor Pandi in pozitia de Citi Country Officer pentru Romania, incepand cu data de 6 Aprilie 2010, urmand sa fie confirmat in functia de Director General al Citibank Europe plc, Dublin – sucursala Romania de catre autoritatile competente. Pandi il va inlocui pe Shahmir Khaliq, care a fost desemnat ca Director al Diviziei formata din Bulgaria, Cehia, Romania si Slovacia si Director General Citibank Cehia.
 
Tibor Pandi (41) are peste 15 ani de experienta in domeniul bancar, iar inainte de aceasta numire a indeplinit rolul de Director pentru tarile din Europa Centrala in care Citi nu are prezenta locala), coordonand activitatea din 12 tari. „In ultimii 14 ani, Citi a construit o organizatie puternica in Romania si imi va face o deosebita placere sa lucrez alaturi de profesionistii din echipa locala de conducere in vederea indeplinirii tuturor obiectivelor de dezvoltare pe această piata. Strategia noastra in Romania are in vedere continuarea dezvoltarii principalelor segmente de activitate si oferirea celor mai bune produse si servicii Citi atat companiilor, cat si clientilor persoane fizice”, a declarat Tibor Pandi, Citi Country Officer pentru Romania.
 
Din pozitia de Director General al Citibank Romania, Pandi va coordona eforturile Citi de a raspunde nevoilor clientilor locali prin alcatuirea unui portofoliu de produse complexe si inovatoare pentru toate segmentele de activitate ale unei piete din ce in ce mai competitive. De asemenea, Pandi va asigura legatura intre Citibank Romania si reteaua Citigroup globala.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos