Schimbare in Comitetul Director al BCR – Paul Ursaciuc este noul COO al BCR

Schimbare in Comitetul Director al BCR – Paul Ursaciuc este noul COO al BCR

Christian Bruckner, care a ocupat pana in prezent functia de Chief Operating Officer al BCR a fost promovat in cadrul Holding-ului Erste si va indeplini rolul de Chief Financial Officer si Membru al Comitetului Director al Erste Group IT International. in contextul ultimilor 3 ani, Christian Bruckner a contribuit substantial la dezvoltarea functiilor si subsidiarelor

Christian Bruckner, care a ocupat pana in prezent functia de Chief Operating Officer al BCR a fost promovat in cadrul Holding-ului Erste si va indeplini rolul de Chief Financial Officer si Membru al Comitetului Director al Erste Group IT International.

in contextul ultimilor 3 ani, Christian Bruckner a contribuit substantial la dezvoltarea functiilor si subsidiarelor Bancii Comerciale Romane aflate in responsabilitatea sa. Structura operatiunilor si tehnologia informatiilor din cadrul BCR au cunoscut o evolutie semnificativa sub comanda sa, in special in ceea ce priveste design-ul si implementarea noului model operational.

in functia de Chief Operating Officer a fost promovat Paul Ursaciuc, actualmente Director Executiv al Directiei de Audit Intern. Acesta se va alatura Comitetului Director al BCR in urma aprobarilor regulatorii. Pe baza experientei sale extinse si a cunostintelor profunde a proceselor, procedurilor si sistemelor suport ale acestora din cadrul bancii, Paul Ursaciuc are oportunitatea de a dezvolta platforma operationala a BCR si de a construi mai departe pe baza realizarilor lui Christian Bruckner si ale echipei sale.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos