Schimb valutar, plati interbancare si internationale in valuta prin telefon si internet

Schimb valutar, plati interbancare si internationale in valuta prin telefon si internet

Clientii BCR pot efectua schimb valutar si plati interbancare in valuta, inclusiv plati internationale, atat prin telefon cat si internet, se precizeaza in cadrul unui comunicat de presa remis de banca. Noile servicii sunt disponibile din aceasta luna prin Alo 24 Banking BCR si Click 24 Banking BCR. “Dorim sa oferim clientilor posibilitatea de a

Clientii BCR pot efectua schimb valutar si plati interbancare in valuta, inclusiv plati internationale, atat prin telefon cat si internet, se precizeaza in cadrul unui comunicat de presa remis de banca. Noile servicii sunt disponibile din aceasta luna prin Alo 24 Banking BCR si Click 24 Banking BCR. “Dorim sa oferim clientilor posibilitatea de a efectua de la distanta toate operatiunile de care beneficiaza intr-o unitate BCR, iar noile facilitati reprezinta un pas semnificativ in aceasta directie. Clientii au libertatea de a alege canalul utilizat, ceea ce asigura un plus de confort, mobilitate si flexibilitate”, a declarat Catalin Moise, director executiv al Directiei Managementul Canalelor Alternative.

Operatiunile de schimb valutar din cont se pot efectua, rapid si sigur, pentru toate valutele cotate la BCR. Operatiunea este gratuita si se efectueaza in timp real, la cursul de schimb de la ghiseele BCR, intre conturile proprii ale clientului. Prin functionalitatea de plati interbancare in valuta, clientii pot initia transferuri catre orice banca din lume, in toate valutele cotate la BCR. Pentru aceste operatiuni, clientii beneficiaza de o reducere substantiala a comisioanelor fata de cele percepute la ghiseu, cu pana la 50% pentru operatiunile efectuate prin Alo 24 Banking BCR si cu pana la 75% pentru operatiunile efectuate prin Click 24 Banking BCR. Serviciul de efectuare operatiuni prin Canale Alternative BCR, poate fi utilizat in fiecare zi, dupa urmatorul program: 24/7 pentru Click 24 Banking BCR intre orele 8:00-22:00, pentru Alo 24 Banking  BCR. Dezvoltarea noilor functionalitati se inscrie in politica BCR de a imbunatati permanent calitatea serviciilor oferite, BCR venind in intampinarea necesitatilor clientilor sai.

Evolutia serviciului de efectuare operatiuni prin Canale Alternative BCR se reflecta in numarul mare de clienti care au ales sa il utilizeze si in valoarea totala ridicata a tranzactiilor efectuate prin intermeriul Canalelor Alternative dupa cum urmeaza:
* numarul total de utilizatori depaseste 440.000 la finalul anului 2008;
* peste 200.000 utilizatori activi noi in anul 2008;
* peste 4.000.000 de operatiuni (acces la informatii personalizate si tranzactii) efectuate folosind Serviciul de efectuare operatiuni prin Canale Alternative;
* peste 250.000 de tranzactii in valoare totala de peste 620.000.000 echivalent RON.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos