Scandalul de la Banca Millennium pare a se fi incheiat

Scandalul de la Banca Millennium pare a se fi incheiat

Omul care avea cele mai mari sanse de a prelua sefia Millennium Bank, Carlos Santos Ferreira, a fost ales in sedinta Adunarii Generale a Actionarilor din 15 ianuarie 2008 sa ocupe functia de presedinte executiv pana in 2010. Consiliul de Administratie este completat de doi vice-presedinti (Armando António Martins Vara si Paulo José de Ribeiro

Omul care avea cele mai mari sanse de a prelua sefia Millennium Bank, Carlos Santos Ferreira, a fost ales in sedinta Adunarii Generale a Actionarilor din 15 ianuarie 2008 sa ocupe functia de presedinte executiv pana in 2010. Consiliul de Administratie este completat de doi vice-presedinti (Armando António Martins Vara si Paulo José de Ribeiro Moita de Macedo) si alti patru membri. Framantarile din randul actionarilor bancii portugheze par a lua sfarsit odata cu alegerea noului Consiliu de Administratie, mai ales in conditiile in care Carlos Santos Ferreira va conduce institutia de credit dupa ce a primit voturile a 98% dintre actionari.

Este interesant de vazut ce se va intampla in cazul subsidiarei din Romania, care si-a inceput activitatea in octombrie 2007 prin deschiderea simultana a 39 de sucursale si o investitie initiala de 40 de milioane de euro. Obiectivele Millennium Bank Romania vizeaza o cota de piata de 1,5% în 2010, pentru ca un an mai tarziu sa ajunga la 1,9%. Pentru 2012 si 2013, banca vrea sa obtina o cota de piata de 2,2%, respectiv 2,3%. Pentru anul acesta, Millennium vrea sa isi dubleze numarul de sucursale, pana la 80. In privinta viitorului afacerii demarate in Romania in contextul turbulentelor la nivelul conducerii, presedintele Millennium Bank Romania, Jose Toscano, isi exprima increderea ca proiectul de aici se bucura in continuare de sustinerea actionarilor. "In octombrie si noiembrie am discutat cu actionarii bugetul pentru anul 2008 si planul strategic pentru 2010 si ambele au fost aprobate. Sunt increzator ca avem intreaga sustinere a actionarilor pentru dezvoltarea proiectului din Romania", declara Toscano in urma cu cateva zile.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos