Sapte sefi din BCR au primit remuneratii de aproape 3 milioane euro

Sapte sefi din BCR au primit remuneratii de aproape 3 milioane euro

Potrivit Ziarul Financiar, BCR a acordat anul trecut salarii brute totale de 1,7 mil. euro unui grup de sapte persoane din conducere sau cu contributii deosebite la business, ceea ce ar reprezenta, in medie, un salariu de 240.000 de euro pe an si 20.000 de euro pe luna. Bonusurile de performanta incasate de cele sapte

Potrivit Ziarul Financiar, BCR a acordat anul trecut salarii brute totale de 1,7 mil. euro unui grup de sapte persoane din conducere sau cu contributii deosebite la business, ceea ce ar reprezenta, in medie, un salariu de 240.000 de euro pe an si 20.000 de euro pe luna. Bonusurile de performanta incasate de cele sapte persoane pentru anul trecut au depasit 1,2 mil. euro, astfel ca remuneratiile totale ale respectivilor membri din conducere au ajuns la 2,9 mil. euro.

Acestea sunt primele informatii detaliate privind schema de bonusare dintr-o banca de top. In Romania, salariile nete ale sefilor de banci sunt cuprinse intre 10.000 si 30.000 de euro pe luna la care se adauga bonusurile, potrivit informatiilor disponibile, scrie Ziarul Financiar. Informatiile publicate de BCR vizeaza "remuneratia membrilor organelor cu functie de conducere si a membrilor personalului ale caror actiuni au avut un impact semnificativ asupra profilului de risc al institutiei de credit aferente anului 2010". Remuneratia totala a celor cu functii de conducere a depasit 4 mil. euro. Bonusurile anuale totale acordate angajatilor bancii au fost de 19 mil. euro, echivaland cu 17% din salariile brute. De cele mai multe bonusuri, totalizand 11,7 mil. euro, a beneficiat personalul retail si corporate din reteaua teritoriala.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos