Sa vand sau sa nu vand Banca Transilvania?

Sa vand sau sa nu vand Banca Transilvania?

Sunt cel care taie si spanzura la Banca Transilvania. … o institutie de credit din Romania. In fiecare dimineata, cand ma barbieresc in fata oglinzii, imi vine in minte aceeasi intrebare: "Sa vand sau sa nu vand Banca Transilvania?". … Sunt boss-ul unui jucator "de top ten" din sistemul bancar romanesc. Multi spun ca, la

Sunt cel care taie si spanzura la Banca Transilvania. … o institutie de credit din Romania. In fiecare dimineata, cand ma barbieresc in fata oglinzii, imi vine in minte aceeasi intrebare: "Sa vand sau sa nu vand Banca Transilvania?". … Sunt boss-ul unui jucator "de top ten" din sistemul bancar romanesc. Multi spun ca, la aceasta ora, Banca Transilvania este cea mai mare atractie pentru bancile straine de prestigiu care … isi doresc o prezenta activa pe piata bancara autohtona.

Restul pe blog-ul meu …  www.choni.ro.

—————————————————————————————————
IN ATENTIA PROPRIETARILOR DE MAGAZINE VIRTUALE
In cursul lunii noiembrie a.c., un grup independent de analisti cu experienta profesionala in piata de comert electronic din Romania va finaliza un studiu legat de dezvoltarea acestei piete. Studiul va sta la baza unei strategii guvernamentale in acest domeniu. Intrucat aceasta strategie va influenta activitatea curenta a firmei dumneavoastra, va adresam invitatia de a ne consulta pentru a ne asigura ca surprindem exact dorintele intreprinzatorilor in aceste sector si masurile de intreprins pentru a exploata cat mai bine potentialul pietei de comert electronic. In acest sens, va supunem atentiei un scurt chestionar pe care va invitam sa-l completati cu maxima seriozitate. Tuturor celor care vor da curs invitatiei noastre le vom oferi gratuit rezultatele acestui sondaj care se va realiza in randul a peste 600 de magazine virtuale. De asemenea, veti primi invitatii la seminariile de specialitate organizate in cursul lunii noiembrie a.c. la Camera de Comert si Industrie. BONUS! Primii 30 de repondenti vor beneficia de 2 ore de consultanta gratuita.

—————————————————————————————————-

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos