S-a lansat prima cafenea bancara virtuala

S-a lansat prima cafenea  bancara virtuala

Astazi s-a lansat prima cafenea bancara virtuala www.cafeneauabancara.ro. Editorul publicatiei electronice BankingNews.ro a lansat in prezenta directorului adjunct al Bancii Transilivania, Ionut Patrahau si a invitatilor, un spatiu virtual inedit. Ionut Patrahau a ales o abordare mai putin “scortoasa”, invitand bancherii sa se dezbrace de ipocrizie si cravata si sa vorbeasca sincer despre serviciile si

Astazi s-a lansat prima cafenea bancara virtuala www.cafeneauabancara.ro. Editorul publicatiei electronice BankingNews.ro a lansat in prezenta directorului adjunct al Bancii Transilivania, Ionut Patrahau si a invitatilor, un spatiu virtual inedit. Ionut Patrahau a ales o abordare mai putin “scortoasa”, invitand bancherii sa se dezbrace de ipocrizie si cravata si sa vorbeasca sincer despre serviciile si produsele bancare, pe un forum special creat atat pentru clienti cat si pentru bancheri sau jurnalisti.

Compania MULTI MEDIA NET, editorul publicatiei electronice www.bankingnews.ro, lanseaza site-ul www.cafeneauabancara.ro, un spatiu virtual inedit. Cafeneaua Bancara este un concept absolut nou care da viata unei comunitati virtuale, in care clienti, bancheri si jurnalisti, deopotriva, discuta liber despre produse si servicii financiar-bancare.  pentru a discuta deschis despre ceea ce reprezinta, practic, oferta bancara si pentru a face schimb de experinte si idei.

“Intr-un asemenea cadru se vor putea exprima opinii pro si contra in privinta unui produs bancar sau altul, experiente pozitive sau chiar triste in relatiile cu o banca sau alta, dupa cum, mediul respectiv va fi prilej pentru bancheri de a vorbi despre tendinte in domeniu ori pentru a anunta servicii-surpriza. Totodata, Cafeneaua Bancara va fi un castig pentru toti si prin caracterul pronuntat informativ, <bogatia de idei>, alaturi de informatiile la zi furnizate de BankingNews, contribuind la constituirea unei baze de date bine structurata, utila pentru fiecare”, precizeaza Cornel Dinu, director general MULTI MEDIA NET.

Banca Transilvania a adus pe piata din Romania conceptul de “cafenea bancara”, prin deschiderea locatiei BT Café™, in Bucuresti. Aceasta inseamna un loc de intalnire a oamenilor de afaceri care, venind la BT Café™, beneficiaza atat de servicii bancare complete, cat si de cele specifice unei cafenele. Acestia au posibilitatea urmaririi live a cotatiilor bursiere si a consultarii celor mai importante publicatii nationale, respectiv locale, accesul Wireless la Internet etc., iar pe cele doua ecrane TV de tip plasma pot urmari stiri din domeniul financiar.

Ionut Patrahau, Directorul General Adjunct al Bancii Transilvania, afirma: “Din ce in ce mai multe realitati devin virtuale. De ce nu s-ar intampla acelasi lucru cu taclalele din cafenea? Ni se pare o idee foarte buna in care noi, cel putin, vom incerca sa ne dezbracam de ipocrizia bancara pentru a castiga in timp idei adevarate care ne-ar putea face mai buni. Dorim succes cafenelei, cu atat mai mult cu cat e in interesul nostru”.

Temele abordate pe www.cafeneauabancara.ro vor fi propuse direct de utilizatorii portalului sau de catre administratorul site-ului, discutiile purtandu-se in timp real. Concret, oricine va putea interveni pentru a-si spune parerea in legatura cu un subiect sau altul discutat la Cafenea. Cafeneaua Bancara isi propune sa “despice firul in patru”, sa asigure tuturor celor interesati de lumea financiar-bancara spatiul in care sa-si expuna ideile, sa comunice liber, sa polemizeze. Este un loc pentru clienti ai bancilor, dar si pentru bancheri. Consumand impreuna o cafea, pe www.cafeneauabancara.ro, comunicarea este mult mai usoara.

Despre MULTI MEDIA NET:


MULTI MEDIA NET este un trust de presa online, care si-a propus crearea mai multor publicatii virtuale de nisa. Lansat pe 16 ianuarie 2006, site-ul www.bankingnews.ro este, in prezent, cel mai complet portal de informatii financiar-bancare, fiind structurat pe trei componente distincte, toate avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca. Functia de informare a BankingNews este data de partea editoriala a site-ului, care cuprinde zilnic stiri, analize si opinii referitoare la activitatea tuturor operatorilor de pe piata bancara, de leasing si de asigurari din tara noastra. Cel de-al doilea segment al portalului are un caracter utilitar, fiind reprezentat de o serie de aplicatii, prin intermediul carora se pot converti monede (lei, euro sau dolari) si se poate calcula rapid profitul obtinut dintr-un depozit bancar. Mai mult, www.bankingnews.ro ofera zilnic vizitatorilor sai posibilitatea de a afla cursurile valutare disponibile la principalele banci comerciale, calculand cele mai bune cursuri leu/euro si leu/dolar disponibile pe piata bancara.

Cea de-a treia componenta a site-ului are functia de consiliere a potentialilor clienti bancari si este reprezentata de o baza de date completa si bine-structurata cu toate produsele si serviciile de pe piata bancara.

 

Despre Banca Transilvania


Banca Transilvania este nucleul Grupului Financiar BANCA TRANSILVANIA. In 12 ani de activitate, a devenit o institutie financiara cu reprezentare nationala, avand peste 235 de unitati in intreaga tara. Cu o cota de piata de peste 3,9%, Banca Transilvania se afla in topul primelor 10 banci din Romania, in functie de active. Este prima institutie bancara din Romania cotata la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) in anul 1997. Datorita rezultatelor obtinute anul trecut, Banca Transilvania a primit mai multe premii din partea unor publicatii financiare, printre care si premiul “Banca Anului 2005

 

redactia@bankingnews.ro

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos