RZB deschide o unitate de vanzari in Jersey

Raiffeisen Zentralbank Österreich AG (RZB) a deschis o unitate de vanzari in Jersey, cea mai mare dintre insulele britanice Channel. RZB si-a inceput activitatile in Marea Britanie in 1989 cand a deschis, la Londra, o sucursala specializata in activitati de trezorerie si de tranzactionare pe piata valutara. Acum cateva zile, sucursala RZB din Londra a

Raiffeisen Zentralbank Österreich AG (RZB) a deschis o unitate de vanzari in Jersey, cea mai mare dintre insulele britanice Channel.

RZB si-a inceput activitatile in Marea Britanie in 1989 cand a deschis, la Londra, o sucursala specializata in activitati de trezorerie si de tranzactionare pe piata valutara. Acum cateva zile, sucursala RZB din Londra a obtinut aprobarea autoritatilor de reglementare din Jersey sa distribuie in Jersey sapte dintre fondurile de investitii din Viena. „Este un pas firesc pentru RZB sa deschida o unitate de vanzari in Jersey, completand astfel gama noastra de produse pentru investitori institutionali”, a declarat Patrick Butler, Director Financiar al RZB. „Reteaua bancara unica de care dispune RZB in Europa Centrala si de Est, o regiune in care detinem o experienta greu de egalat, ne ajuta sa cunoastem foarte bine oportunitatile de investitii existente in regiune. Investitorii britanici pot beneficia de acum inainte de acest avantaj.”

Unitatea din Jersey are sediul in St. Helier (capitala insulei) si este condusa de Richard Buchanan. Acesta are o experienta de peste 30 de ani in industria de servicii financiare offshore si a detinut functii de conducere in vanzari si marketing in cadrul unor companii din Jersey precum Abbey International, R A Rossborough (Viata si Pensii) si Grupul Royal Bank of Scotland.

Jersey este o dependinta a Coroanei Britanice si unul dintre cele mai importante centre financiare din Europa. In 2006, Valoarea Activului Net al fondurilor gestionate in Jersey a depasit 170 miliarde Lire Britanice (peste 255 miliarde EUR).
Raiffeisen Zentralbank Österreich AG (RZB), Viena este institu]ia central` a Grupului Bancar Raiffeisen din Austria, cel mai puternic grup bancar din ]ar`. RZB este cea mai mare banc` corporatist` [i de investi]ii din Austria [i consider` Europa Central` [i de Est ca pia]` strategic`. Prin intermediul subsidiarei Raiffeisen International Bank-Holding AG aceasta opereaz` una dintre cele mai mari retele bancare din Europa Centrala si de Est, format` din b`nci subsidiare [i companii de leasing prezente in 16 piete. Peste 11,7 milioane de clienti sunt deserviti in mai mult de 2.775 de unitati. Reprezentantele din Lituania si Moldova completeaza prezenta grupului in regiune.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos