Rusii vor Volksbank

Rusii vor Volksbank

Grupul bancar rus Sberbank ar putea prelua banca austriaca Volksbank, prezenta si pe piata româneasca. Informatia a fost preluata de agentia Bloomberg si citata de presa romanesca. Potrivit surselor de la Moscova, banca rusa se afla printre cei trei potentiali cumparatori ai pachetului majoritar de actiuni al bancii austriece Volksbank International. Presa rusa  releva faptul

Grupul bancar rus Sberbank ar putea prelua banca austriaca Volksbank, prezenta si pe piata româneasca. Informatia a fost preluata de agentia Bloomberg si citata de presa romanesca. Potrivit surselor de la Moscova, banca rusa se afla printre cei trei potentiali cumparatori ai pachetului majoritar de actiuni al bancii austriece Volksbank International. Presa rusa  releva faptul ca pregatirile au inceput deja in aproape toata regiunea de Est, inclusiv in divizia din Romania.

 
Sberbank a anuntat, de altfel, inca de anul trecut, ca se afla in cautarea de oportunitati in Europa de Est. Volksbank a fost obligata sa vanda o parte din active pentru a restitui statului un ajutor financiar de 1 miliard de euro.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos