Rompetrol lanseaza un card de credit sub sigla Mastercard

Rompetrol lanseaza un card de credit sub sigla Mastercard

Compania IFN FinGroup Credit, membra a Grupului Rompetrol, va lansa miercuri un card de credit sub sigla Mastercard, cu o limita de finantare de 10.000 de euro, echivalent in lei. Posesorii cardului vor avea reduceri la produsele si serviciile din benzinariile Rompetrol dar si pentru produsele altor companii, a aratat compania intr-un comunicat. Cardul poate

Compania IFN FinGroup Credit, membra a Grupului Rompetrol, va lansa miercuri un card de credit sub sigla Mastercard, cu o limita de finantare de 10.000 de euro, echivalent in lei. Posesorii cardului vor avea reduceri la produsele si serviciile din benzinariile Rompetrol dar si pentru produsele altor companii, a aratat compania intr-un comunicat. Cardul poate fi folosit si pentru cumparaturi la alte magazine sau retrageri de numerar. Pentru tranzactiile efectuate la comercianti se acorda o perioada de gratie de maximum 45 de zile, in care dobanda este zero, daca pana la data scadenta contravaloarea tranzactiilor respective este achitata integral. Suma minima de plata la data scadentei este de 5% din suma totala utilizata din linia de credit, se precizeaza in comunicat.

      

IFN FinGroup Credit a fost infiintata in ianuarie 2006 si are ca obiect de activitate acordarea de credite pentru persoane fizice. Rompetrol Downstream, divizia de retail a grupului Rompetrol, care opereaza aproximativ 300 de statii, a lansat in 2004 serviciul Fill&Go pentru companii, care permite cumpararea de combustibil cu plata ulterioara. Anul trecut, serviciul a fost extins pentru persoane fizice.
     

The Rompetrol Group (TRG), inregistrat in Olanda, este detinut de Rompetrol Holding Elvetia, firma controlata de omul de afaceri Dinu Patriciu.
        

Rompetrol desfasoara activitati in mai multe state, cele mai importante operatiuni fiind localizate in Romania si Franta. Grupul mai are activitati in Spania, Georgia, Albania, Republica Moldova, Ucraina, Cipru, Elvetia, Libia, Rusia, Kazahstan si Bulgaria.
           

In Romania, grupul detine doua rafinarii, Petromidia si Vega, mai multe benzinarii si depozite. Reteaua de benzinarii controlata de Rompetrol depaseste 600 de statii in toate tarile mentionate.
    

Din grupul Rompetrol fac parte 40 de firme. Printre activitatile de baza se regasesc rafinare, explorare, distributie, servicii industriale, logistica, marketing, dar si servicii de turism si transport aerian.
          

Grupul Rompetrol a realizat anul trecut o cifra de afaceri de circa 5,6 miliarde de dolari, dublu fata de 2005 ca urmare preluarii distribuitorului francez de produse peteoliere Dyneff, si a obtinut un profit operational inainte de impozitare de 164 milioane de dolari. Rompetrol estimeaza pentru acest an afaceri de 7,5 miliarde dolari si un profit operational cuprins intre 250 milioane de dolari si 270 milioane de dolari.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos