Romexterra Leasing isi majoreaza capitalul cu 2,9 mil. lei, din rezerve

Romexterra Leasing isi majoreaza capitalul cu 2,9 mil. lei, din rezerve

Romexterra Leasing isi va majora capitalul social cu 2,91 milioane de lei, la 28,28 milioane de lei, prin incorporarea rezervelor constituite pentru anul trecut. Actionarii companiei vor discuta masura intr-o adunare generala convocata pentru 24 aprilie. Romexterra Leasing este detinuta de banca Romexterra. Romexterra Bank este controlata de banca germana Bayern LB, prin intermediul institutiei

Romexterra Leasing isi va majora capitalul social cu 2,91 milioane de lei, la 28,28 milioane de lei, prin incorporarea rezervelor constituite pentru anul trecut. Actionarii companiei vor discuta masura intr-o adunare generala convocata pentru 24 aprilie. Romexterra Leasing este detinuta de banca Romexterra.

Romexterra Bank este controlata de banca germana Bayern LB, prin intermediul institutiei de credit ungare MKB. La finele anului trecut, banca avea active de 1,22 miliarde de lei, ceea ce reprezinta o cota de piata de 0,7%. Pentru acest an, institutia de credit isi propune atingerea unei cote de 1,1%.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos