Romeo Ionut Comaniciu, validat de comisiile parlamentare in functia de Presedinte al CSA

Romeo Ionut Comaniciu, validat de comisiile parlamentare in functia de Presedinte al CSA

Comisiile parlamentare reunite de buget-finante l-au validat, marti, cu 21 de voturi "pentru", 12 voturi "impotriva" si o abtinere, pe Romeo Ionut Comaniciu, director al sucursalei Astra din Brasov, propus de PDL, pentru functia de presedinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA). Potrivit CV-ului depus la comisii, Comaniciu, director al sucursalei Brasov a companiei

Comisiile parlamentare reunite de buget-finante l-au validat, marti, cu 21 de voturi "pentru", 12 voturi "impotriva" si o abtinere, pe Romeo Ionut Comaniciu, director al sucursalei Astra din Brasov, propus de PDL, pentru functia de presedinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA).

Potrivit CV-ului depus la comisii, Comaniciu, director al sucursalei Brasov a companiei Astra Asigurari, este nascut pe 8 ianuarie 1976 si a studiat Finante Banci Asigurari la Universitatea Spiru Haret, obtinând licenta la Academia de Studii Economice in 1998.

Comaniciu detine integral societatea Anro Consulting SRL Brasov, care activeaza in domeniul consultantei pentru afaceri si management, conform datelor de la Registrul Comertului.

In 2010, afacerile societatii au scazut cu peste 50%, la 109.017 lei.

In timpul sedintei, deputatul PSD Petre Petrescu a precizat ca social-democratii nu vor vota in favoarea lui Comaniciu, afirmând ca parlamentarii sunt pusi intr-o situatie penibila.

"Suntem si noi pusi intr-o situatie penibila de indecizia unor oameni politici care incearca sa impuna un om sau un altul. Personal, nu sunt de acord cu o astfel de atitudine. Voi vota impotriva dumneavoastra, nu bazat pe competentele profesionale, ci ca mod de a manifesta nemultumirea pentru implicarea totala a politicului intr-o astfel de decizie", a spus Petrescu.

La rândul sau, deputatul PNL Eugen Nicolaescu a afirmat ca, daca la conducerea CSA va fi pus un om fara experienta, usor de manipulat având in vedere si vârsta pe care o are, atunci va exista o mare problema, deoarece problemele cele mai importante ale economiei globale sunt cele financiare.

"Trebuie sa privim cu maxima responsabilitate aceasta numire. Fata de domnul Constantinescu, domnul Comaniciu este departe de a avea pregatire profesionala", a spus si Nicolaescu.

Candidatul initial al PDL pentru functia de presedinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA), Cristian Constantinescu, nu a primit, luni, avizul comisiilor parlamentare reunite de buget-finante din cele doua Camere. Pentru numirea lui Constantinescu au fost 14 voturi "pentru" si 25 de voturi "impotriva".

La mijlocul acestui an a expirat mandatul a patru membri CSA, din totalul de sapte, respectiv Angela Toncescu (presedinte), Tudor Balta (vicepresedinte), Constantin Buzoianu (vicepresedinte) si Corneliu Moldovan (membru).

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos