Romanul cu cea mai mica dobanda are bani de inapoiat BCR si este trimis la ANPC

Romanul cu cea mai mica dobanda are bani de inapoiat BCR si este trimis la ANPC

Marian Toma, romanul care plateste cea mai mica dobanda la credit, a primit astazi o veste grea de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ): Nu numai ca nu va mai avea parte de EURIBOR + 1,5% ca si cost al creditului, dar va trebui si sa returneze diferenta de dobanda BCR, cea mai

Marian Toma, romanul care plateste cea mai mica dobanda la credit, a primit astazi o veste grea de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ): Nu numai ca nu va mai avea parte de EURIBOR + 1,5% ca si cost al creditului, dar va trebui si sa returneze diferenta de dobanda BCR, cea mai mare banca din Romania, sa accepte trecerea la celebra "dobanda interna de referinta", si sa uite definitiv de EURIBOR, scrie Incont.ro

ICCJ il trimite pe Marian Toma inapoi la ANPC – Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor pentru a-si gasi dreptatea.
 
"Din pacate, ICCJ a admis recursul, a anulat apelul si considerat valida hotararea Tribunalului Comercial Arges, decizie care ma directiona catre ANPC pentru eventualele clauze abuzive. Asta desi banca a fost sanctionata contraventional de catre ANPC si a recunoscut acest lucru, achitand a doua zi amenda", a declarat Marian Toma pentru incont.ro.
 
Marian Toma va trebui sa inapoieze bancii bani pentru dobanda restanta si sa treaca la dobanda interna de referinta.
 
"Decizia este cel putin ciudata, dar este una finala. Astept incheierea de sedinta ca sa stiu foarte clar ce am de facut mai departe. Sper totusi ca acest caz va deschide calea si pentru altii ca sa ajunga la o dobanda transparenta si predictibila, iar scheletul sau parcurs in instanta sa ajute la alte procese de acest tip", a explicat Toma.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos