Romanii, tot mai saraci. Ratele neplatite ating record dupa record- 7 mld euro

Romanii, tot mai saraci. Ratele neplatite ating record dupa record- 7 mld euro

Romanii aveau rate neplatite la timp cu o valoare cumulata de 21,9 miliarde de lei (aproape 6,9 mld. euro) la sfârsitul lunii noiembrie, cu 600 milioane de lei peste nivelul din luna anterioara, potrivit datelor BNR. Restantele la credite ale populatiei si firmelor au crescut in noiembrie cu 2,8% fata de luna precedenta, pâna la

Romanii aveau rate neplatite la timp cu o valoare cumulata de 21,9 miliarde de lei (aproape 6,9 mld. euro) la sfârsitul lunii noiembrie, cu 600 milioane de lei peste nivelul din luna anterioara, potrivit datelor BNR. Restantele la credite ale populatiei si firmelor au crescut in noiembrie cu 2,8% fata de luna precedenta, pâna la 21,89 miliarde lei, ponderea acestora in totalul imprumuturilor urcând la 9,7%, potrivit Bancii Nationale a României.La finalul lunii octombrie, soldul restantelor ajunsese la 21,31 miliarde lei, iar ponderea lor in totalul imprumuturilor a fost de 9,5%. La sfârsitul anului trecut, ponderea restantelor in totalul imprumuturilor era de 7,7%.

 

Soldul restantelor la imprumuturile in moneda nationala era in noiembrie de 9,51 miliarde lei, adica 11,7% din totalul imprumuturilor in lei, iar soldul restantelor la creditele in valuta echivala cu 12,38 miliarde lei (8,6% din totalul imprumuturilor in valuta).

 

Soldul creditelor populatiei si agentilor economici se cifra la sfârsitul lunii noiembrie la 225,89 miliarde lei, fata de 223,03 miliarde lei la sfârsitul lunii octombrie.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos