Romanian International Bank se implica in dezvoltarea resurselor umane din domeniul bancar

Romanian International Bank se implica in dezvoltarea resurselor umane din domeniul bancar

Vineri, 24 iunie 2011 a avut loc festivitatea de absolvire a cursurilor Universitatii Financiar Bancare, Romanian International Bank participand  in calitate de partener pentru al doilea an consecutiv . In cadrul acestui eveniment RIB a decernat premiul "Pentru cele mai bune rezultate obţinute pe parcursul anilor  de studiu”. Colaborarea cu  Universitatea Financiar-Bancara face parte din

Vineri, 24 iunie 2011 a avut loc festivitatea de absolvire a cursurilor Universitatii Financiar Bancare, Romanian International Bank participand  in calitate de partener pentru al doilea an consecutiv . In cadrul acestui eveniment RIB a decernat premiul "Pentru cele mai bune rezultate obţinute pe parcursul anilor  de studiu”.

Colaborarea cu  Universitatea Financiar-Bancara face parte din politica Romanian International Bank S.A de corporate social responsibility si human resources, sectiunea educatie. RIB s-a implicat  activ in cresterea calitatii  actului de invatamant, atat prin  oferirea de sustinere financiara studentilor merituosi  cat si prin  oferirea de programe de internship ce au ca scop familiarizarea studentilor cu mediul de lucru din domeniul financiar bancar.

Premiul "Pentru cele mai bune rezultate obţinute pe parcursul anilor  de studiu” a fost acordat anul acesta absolventei Irina-Raluca Mitran, iar in anul 2010 a revenit Veronicai Dragomir, in prezent angajat Romanian International Bank.

“Parteneriatul Romanian International Bank S.A. incheiat cu Universitatea Financiar-Bancara este menit sa sprijine dezvoltarea resurselor umane care activeaza pe piata financiar-bancara, beneficiarii reali ai acestui parteneriat fiind studentii care au acces la o buna pregatire teoretica si practica, institutiile financiar-bancare care au posibilitatea sa recruteze personal instruit si, nu in ultimul rand, clientii. Nivelul superior de specializare al studentilor ne ofera noua posibilitatea de a putea selecta viitori angajati de calitate, aceasta reflectandu-se ulterior in serviciile acordate clientilor nostri”, declara Mioara Popescu, Vicepresedinte Executiv, Romanian International Bank.

Oferind depozite cu dobanzi de top la valuta si lei, cele mai bune cursuri de schimb valutar, primul card de credit din Romania, adaptarea ATM-urilor la standardele EMV pentru acceptarea cardului cu CIP, implementarea si perfectionarea mecanismelor de tranzactionare de la distanta, crearea unui mecanism de negociere personalizat, RIB isi consolideaza pozitia de banca axata pe calitatea superioara a produselor si serviciilor.

Despre Romanian International Bank
Romanian International Bank S.A. este o banca universala care activeaza pe piata din Romania din anul 1998 si opereaza in acest moment prin 34 de unitati bancare, aflate in Bucuresti (15) si in tara (19), avand ca obiectiv permanenta imbunatatire a produselor si serviciilor oferite.

Despre Universitatea Financiar-Bancara
Universitatea Financiar-Bancara (UFB) din municipiul Bucuresti  are ca scop principal organizarea de cursuri universitare pentru formarea de specialisti cu pregatire superioara in domeniul economic, in spiritul progresului cunoasterii si al educatiei permanente. Cursurile universitare sunt organizate prin Facultatea de Management Financiar – FMF (anterior Structura universitara – Institutul Bancar Roman), acreditata prin legea 274/ 2009. Activitatea didactica si stiintifica de invatamant universitar este astfel conceputa incat sa contribuie la formarea de specialisti necesari atat sistemului financiar-bancar cat si activitatii economice in general.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos