Romanian International Bank introduce tranzactiile directe din lei in yuan-i

Romanian International Bank introduce tranzactiile directe din lei in yuan-i

Romanian International Bank oferă, începând cu data de 14 iunie 2011, posibilitatea de a efectua transferuri direct in moneda nationala a Chinei: yuan-ul (CNY) cunoscută si sub numele de renminbi. Serviciul se adreseaza persoanelor juridice care doresc sa faca tranzactii din si către China, este disponibil prin intermediul Standard Chartered Bank Shanghai si este menit

Romanian International Bank oferă, începând cu data de 14 iunie 2011, posibilitatea de a efectua transferuri direct in moneda nationala a Chinei: yuan-ul (CNY) cunoscută si sub numele de renminbi. Serviciul se adreseaza persoanelor juridice care doresc sa faca tranzactii din si către China, este disponibil prin intermediul Standard Chartered Bank Shanghai si este menit sa  sprijine dezvoltarea schimbului comercial intre Romania si China. Beneficiarii platilor trebuie sa fie autorizati de catre autoritatile chineze pentru incasarea platilor direct in yuan-i. Platile realizate prin Standard Chartered Bank Shanghai aduc un plus de rapiditate noului serviciu lansat de catre RIB, banii parcurgând cel mai scurt traseu posibil până in contul beneficiarului.

“Noul serviciu vine in intampinarea clientului prin faptul ca se elimina costurile si comisioanele de schimb valutar pe care le presupune trecerea printr-o alta valuta: usd, euro. Contul in yuan-i confera rapiditate transferurilor din si catre China si minimizează formalitatile legate de platile valutare, beneficiarul platii putandu-si incasa banii rapid in yuan-i.” – Cătălin Zoican, Vicepreşedinte Executiv.

Oferind depozite cu dobânzi de top la valută şi lei, cele mai bune cursuri de schimb valutar, primul card de credit din România, adaptarea ATM-urilor la standardele EMV pentru acceptarea cardului cu CIP, implementarea şi perfecţionarea mecanismelor de tranzacţionare de la distanţă, crearea unui mecanism de negociere personalizat, RIB îşi consolidează poziţia de bancă axată pe calitatea superioară a produselor şi serviciilor. Romanian International Bank este o bancă universală care activează pe piaţa din România din anul 1998 şi operează în acest moment prin 34 de unităţi bancare, aflate în Bucureşti(15) şi în ţară (19), având ca obiectiv permanenta îmbunătăţire a produselor şi serviciilor oferite.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos