Rekkers: BT nu a solicitat garantii de la stat pentru finantarile in euro

Rekkers: BT nu a solicitat garantii de la stat pentru finantarile in euro

Intr-o informare transmisa presei, directorul general al Bancii Transilvania, Robert Rekkers subliniaza faptul ca banca nu a cerut garantii de la statul roman pentru finantarile contractate in euro. Aceasta pozitie vine in replica la un material publicat de agentia de presa Reuters, potrivit caruia Banca Transilvania a solicitat astfel de garantii pentru a putea concura

Intr-o informare transmisa presei, directorul general al Bancii Transilvania, Robert Rekkers subliniaza faptul ca banca nu a cerut garantii de la statul roman pentru finantarile contractate in euro. Aceasta pozitie vine in replica la un material publicat de agentia de presa Reuters, potrivit caruia Banca Transilvania a solicitat astfel de garantii pentru a putea concura cu subsidiarele locale ale unor mari grupuri financiare, care au beneficiat de resurse prin ajutoarele primite de bancile-mama de la statele de provenienta.

“Banca Transilvania nu a solicitat garantii de la stat pentru nevoile finantarile in euro si nici nu a avut nicio abordare de acest gen. In plus, suntem adeptii unei piete cu adevarat concurentiale, iar in ceea ce priveste statul roman, am incredere ca va propune pentru toate bancile locale cea mai buna formula nediscriminatorie, pentru o concurenta corecta, in interesul clientilor si consumatorilor romani”, a declarat Rekkers in documentul transmis presei.

Citeste despre cele scrise de Reuters aici.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos