Refinantare de la Banca Romaneasca: 10.000 de euro pe 25 ani cu o rata de 75 euro

Refinantare de la Banca Romaneasca: 10.000 de euro pe 25 ani cu o rata de 75 euro

Banca Româneasca si-a imbunatatit oferta pentru creditul de consum cu garantii destinat refinantarii facilitatilor de credit cu garantie si fara garantie. Astfel, a fost eliminat plafonul de 15%, reprezentând ponderea sumelor suplimentare ce puteau fi utilizate in alte scopuri.  Incepând cu data de 07.03.2011, clientii pot opta pentru o refinantare a creditelor existente, cu posibilitatea

Banca Româneasca si-a imbunatatit oferta pentru creditul de consum cu garantii destinat refinantarii facilitatilor de credit cu garantie si fara garantie. Astfel, a fost eliminat plafonul de 15%, reprezentând ponderea sumelor suplimentare ce puteau fi utilizate in alte scopuri.  Incepând cu data de 07.03.2011, clientii pot opta pentru o refinantare a creditelor existente, cu posibilitatea obtinerii de sume suplimentare in limita capacitatii lor de rambursare. Suma totala ce poate fi imprumutata poate reprezenta maxim 70% din valoarea garantiilor imobiliare.
“Eliminarea acestei limite de creditare vine sa satisfaca nevoile actuale ale clientilor nostri, oferindu-le posibilitatea unor finantari suplimentare”, a declarat Lakis Couninis, Director Executiv Unitate Retail. Sumele suplimentare pot fi folosite pentru acoperirea eventualelor costuri aditionale aferente creditului, cum ar fi taxele notariale sau pentru nevoi personale.

Oferta de refinantare este disponibila in lei si euro, la o dobânda de ROBOR + 4,5% si respectiv EURIBOR + 6,5%. Conform ofertei Bancii, valabile pâna la 30 aprilie 2011, la acordarea acestui produs, nu se plateste comision de analiza dosar, nu se solicita asigurare de viata, iar costul aferent evaluarii si asigurarii imobilului este suportat de catre banca.   Perioada maxima de acordare a creditului este de 25 de ani, suma minima fiind de 10.001 euro sau 35.001 RON, iar cea maxima de 80.000 de euro sau 336.000 RON. Pentru exemplificare, la fiecare 10.000 EUR imprumutati pe 25 de ani, rata lunara este de 75 EUR.

 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos